2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
عزیزم من دارم یزد میرم

عزیزم مادر و کودک میری یا مرکز ناباروری صفاییه؟!راضی هستی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دارم یزد میرم

الان تاپیکتو دیدم متوجه شدم میری صفاییه.میشه درخواست دوستیمو قبول کنی گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

فكركنم خودم خودمو چشم زدم 

دردى پرى دارم نه خيلى شديد اما درد دارم زير دلم كمردرد هم يكم دارم 

ديشب رفتم حمام اخر شب دوتا پتو روم بود مى گم نكنه اسيب به جنين ها  رسونده باشه 

اخه درد پرى كم داشتم تا ديشب اما به نسبت ديشب زياد شده 

نگرانم امروز روز ١٣انتقالم هست 

نكنه بچه هام را از دست بدم 😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

وای لاله جون خداروشکر که هم خودت هم پسر کوچولوت سالمین...خیلی نگرانت بودیم...انشالله هرچی زودتر مشکلتون بطور کامل رفع میشه...باز خداروشکر زود متوجه شدی...با دعا همراهتیم عزیزم😘😘

د 

همسرم مى گن بايد معاينه بشه اينجورى نمى شه نظرى داد  اما با توجه به علائم و ديدن عكسها گفتن امك ...

عزیزم ممنون.....

بیماریشو دیروز تشخیص داد دکتری که بردم.....

گفت ویروس رزوئولاست و عملا دیگه آخراشه.....

اومدم سرچ کردم دیدم دقیقا خودشه.....

از بابت خودمم گفت جای نگرانی نیست.....

گفت دارو نمیخواست اما چون باعث التهاب گوش چپش شده سه روز دیفین هیدرامین بدی کافیه.....

خلاصه ممنون از وقتی که گذاشتین.....

از همسرتم از طرف من خیلی تشکر کن.....

واقعا لطف کردین....

انصافا از راه دور و بدون معاینه سخته.....

بابت شماره تماسم یه دنیا ممنون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسرم مى گن بايد معاينه بشه اينجورى نمى شه نظرى داد  اما با توجه به علائم و ديدن عكسها گفتن امك ...

آهان راستی اسهال نبود ولی خیلی بی اشتها شده.....

از دکتر پرسیدم چیکار کنم گفت طبیعیه به زور چیزی بهش نده هر چی میخوره بده یکی دو روزه خوب میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من از خودمون بدتر هم دیدم که باردار شده برای همین میگم باید دلت رو به خواست خدا گره بزنی و ازش ...

واقعا حق با شماست.....

وای عزیزم خیلی نگرانت بودیم  ولی بازم خدارو هزار مرتبه شکر که حالت خودت و نی نی خوبه  مر ...

عزیزم ربطی به میکرو نداره.....

منم داشتم.....

فعلا با ایزوپرین مهار شده.....

فكركنم خودم خودمو چشم زدم  دردى پرى دارم نه خيلى شديد اما درد دارم زير دلم كمردرد هم يكم دارم& ...

نگران نباش جیگر.....

احتمالا مامان شدی دارن وسایلشونو میچینن!!!!

فقط حموم داغ و پر بخار و طولانی نرو....

سلام.انا جون فردا روز هفت پریوده .من سونو دارم..این سونو برای چیه؟واژیناله آیا؟؟؟تو سیکل میکرو هستم ...

عزیزم بله واژیناله.....

میخوان ببینن بدنت به دارو چه جوابی داده.....

حداقل یکی دو تا سونوی دیگه هم خواهی داشت.....

باید ببینن دز دارو کافیه یا باید کم و زیاد بشه.....

سایز و تعداد فولیکولاتو چک میکنن هر موقع مناسب شد زمان تخمک گیری (پانکچر) مشخص میشه....

بچه ها یعنی اینجا هیچکدومتون نرفته بودین یزد برای میکرو؟شیراز چی؟توروخدا بیاین 

من رفتم یزد ولی جواب نگرفتم ۹ ماه پیش

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه ها حالا که دکتر میکرو رو برام انتخاب کرده نظرتون.چیه؟گفت دو تا پریودی دیگه بیا برا شروع.درصد موفقیتش چنده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون