2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم اگه فریز داری نه نیازی نیست انجام بدی..... کاربوتایپ کرومزومهارو بررسی میکنه....

آره فریز دارم.پس همون ایمنی انعقادی بگم بنویسه.اگه قبول کنه😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدارو شکر که هم حال خودت خوبه هم نی نی جوووون.. خوشحالم که برگشتی مهربون.. ایشالا تااخرش راحت پیش ب ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... همیشه خوش خبر باشی

خیلی فکرم درگیر ثمین بود
خدا رو شکر که نتیجه زحماتش رو گرفت

برای بقیه مامانا هم خوشحالم
پاییز جون رو میدونستم

به همه مامان تبریک میگم ان شاء ا... 9 ماه رو راحت و به سلامت طی کنن

به عاتی جون هم تبریک میگم
قدم دخمل گلش مبارک باشه ان شاء ا...

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

سلام دوستم ..الهی شکر که حالت خوبه 

همه نگرانت بودیم دختر ...خداروشکر که بخیر گذشته 

لاله جون کلی دلمون تنگ شده بود برات و حسابی نگران... دیگه باما اینکارو نکن😁😁😁😁😙

شرمنده
من چون گوشیم خیلی بزرگ نیست اصولا باهاش تو نت نمیرم
یعنی در واقع اصلا حالم هم خوب نبود تا بتونم باهاش حد اقل یه خبر بدم
اما امشب به محض اینکه یه کم حالم خوب شد و تونستم بشینم گفتم بیام خبر بدم از خودم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

دختر مارو کشتی.....

اما خدارو شکر الان خوبی.....

تک تک بچه ها نگرانت بودن.....

هر روز میموندن ببینن میایی یا نه.....

خدایا شکرت.....

خیلی مراقب خودت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معمولا اگه بعد از ظهر پریود شدی فرداشو روز اول حساب میکنی....

اره پس دیگه پس فردا امپول رو میزنم.برا تزریقش باید هواگیری کنیم.چجوری اخه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنون عزیزم ان شاء ا... همیشه خوش خبر باشی خیلی فکرم درگیر ثمین بود خدا رو شکر که نتیجه زحماتش ر ...

ااااا پاییز جون امروز به ما خبر داد ک.... فک کردم دست اوله خبرم😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی خبر بچه ها رو ندارم اصلا ثمین جواب ازمایشش چی شد؟ ان شاء ا... مثبته؟ بقیه بچه ها چی شدن ؟ ع ...

عزیزم شکر خدا کلی مامان داشتیم.....

ثمین جون.....

مامان باران....

رعد و برق....

پاییز.....

نازنین و خیلی مامانای دیگه که الان حضور ذهن ندارم.....

عاطی جون زایمان کرد شکر خدا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شرمنده من چون گوشیم خیلی بزرگ نیست اصولا باهاش تو نت نمیرم یعنی در واقع اصلا حالم هم خوب نبود تا ب ...

فدات مهربون😍😍😍 

ایشالا سلامت باشی همیشه💚

دور ناف باید بزنید شمارشو تنظیم کنید خودتون بزنید کاری نداره

بمن گفت تو بازو بزن.

اماده سازی خاصی نداره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستم ..الهی شکر که حالت خوبه  همه نگرانت بودیم دختر ...خداروشکر که بخیر گذشته

سلام عزیزم
ممنون از محبت همه تون
خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم
مطمئنم از دعای خیر دوستای خوبم هم بوده که به خیر گذشته

انا جون و عاتی جون (اگه هنوز زایمان نکرده و سر میزنه) شما روزی چند تا ایزوکسو میخورین؟دوزش ده هست ؟ ...

من ایرانی میخورم اواخر روزی سه تا بود چند روزه باز دو تا میخورم.....

فعلا خوبم شکر خدا.....

دختر مارو کشتی..... اما خدارو شکر الان خوبی..... تک تک بچه ها نگرانت بودن..... هر روز میموندن ببی ...

سلام انا جون
شرمنده همه شدم
متاسفانه اصلا امکانش رو نداشتم خبر بدم
ولی کاش به همسرم میگفتم یه خبر بده چون همیشه ص نی نی سایتم بازه رو همین تاپیک
متاسفانه بعد از مرخص شدن به ذهنم رسید

ممنون از لطف همه تون