2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

سلام به همگی...

آنا جون این کاریوتایپ و شکست دی ان ای اسپرم اینارو لازمه انجام بدیم برای میکروی بعدی؟ کاریوتایپ چی هست؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سینال اف زیر جلدیه راحته..... عزیزم سینال اف رو ندیدم احتمالا شبیه گوناله پودر و آبه درسته؟ اگه ای ...

انا جون عزیزم.خونریزیم درحد پریود هستش ولی اخه چون اینموقع شب پری شدم.یعنی 27مرداد میشه روز اول پریودم؟فردا امپول رو بزنم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه
امیدوارم حال همگی خوب باشه
من بعد از غیبت کبرا برگشتم

متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض هام ، یهو شدت گرفت و نصف شب سه شنبه دیدم تعدادش از ساعتی 4 تا بیشتره
دیگه رفتیم بیمارستان شهر خودمون و بخش زایمان معاینه کردن و گفتن درست تشخیص دادی و انقباض داری
اما چون میکرو کرده بودم ترسیدن و گفتن بهتره اروم بری رشت تا تحت نظر دکتر خودت باشی
ما هم شبانه خودمون رو رسوندیم بیمارستان و بستری شدم
خیلی روزای سختی بود :((
خدا هیچ کسی رو گرفتار بیمارستان نکنه
یه ده روزی بستری بودم

شکر خدا شنج شنبه مرخص شدم و امروز هم دیگه از خونه مامانم اومدم خونه خودمون
گفتم یه خبر از خودم بدم و یه خبر هم از بچه ها بگیرم

شکر خدا خطر رفع شده
اما هنوز انقباض رو دارم
اما تعدادش و شدتش خیلی کمه
فعلا استراحتم
امیدوارم بعد از یکی دو هفته کاملا بر طرف بشه

التماس دعا از همه مامانا و منتظرا دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

راستی خبر بچه ها رو ندارم اصلا

ثمین جواب ازمایشش چی شد؟
ان شاء ا... مثبته؟

بقیه بچه ها چی شدن ؟

عاتی جون زایمان کرد؟

ممنون میشم خبرای مهم رو بگین
چون واقعا هم تعداد ص ها زیاده هم توانش نیست که بشینم پای لپ تاپ و بخونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

انا جون و عاتی جون (اگه هنوز زایمان نکرده و سر میزنه)
شما روزی چند تا ایزوکسو میخورین؟دوزش ده هست ؟
با خوردنش کاملا انقباض هاتون از بین رفته؟
اگه دارین هنوز انقباض چند تا در روزه؟

و اینکه من ایرانیش رو میخورم ، تپش قلب و تهوع میگیرم
شما ایرانی میخورین؟

راستی خبر بچه ها رو ندارم اصلا ثمین جواب ازمایشش چی شد؟ ان شاء ا... مثبته؟ بقیه بچه ها چی شدن ؟ ع ...

خدارو شکر که هم حال خودت خوبه هم نی نی جوووون..

خوشحالم که برگشتی مهربون.. ایشالا تااخرش راحت پیش بری دیگه. و نی نی مهربون سر تایم بیاد💪🤗

بلههههههههههه 

مامان داریم چه مامانایی😍😍😍😍😍😍

💚ثمین جون، 💙مامان باران و 💟رعدو برق بتای مثبت  و تپلی دارن..

آتی جونم زایمان کردن😚😚😚

پاییز جونم طبیعی باردارشدن😍😍😍

خلاصه مفید مختصر گفتم..😁

امیدوارم کسیو جاننداخته باشم.☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جون و عاتی جون (اگه هنوز زایمان نکرده و سر میزنه) شما روزی چند تا ایزوکسو میخورین؟دوزش ده هست ؟ ...

لاله جون کلی دلمون تنگ شده بود برات و حسابی نگران...

دیگه باما اینکارو نکن😁😁😁😁😙

فقط حواستون باشه پیازدرمانی برا بعضیا خوب نیست بکیش برا پرولاتین بالاست.....

مرسی از راهنماییت گلم.چقد خوبه که اینجا‌ همه به فکر همدیگن.امیدوارم خدا نی نیای تو و بقیه رو نگه داره براتون.و اونایی که مثل من دوست دارن مامان شن به ارزوشون برسن💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

و مساله اخر اینکه لطفا حتما و حتما انقباض رو جدی بگیرین
خیلی هم جدی بگیرین
من چون در عرض دو روز که انقباض ها از روزی یکی دو تا یهو شدت گرفت متوجه شدم، نه رو دهانه رحم تاثیر گذاشت و نه باعث کوتاه شدن طول سرویکس شد
اما بودن کسایی که یکی دو ماه انقباض داشتن و فکر میکردن بچه اس که خودش رو سفت میکنه و بعد از یکی دو ماه با درد های زایمانی رفتن دکتر و متوجه شدن دهانه رحم باز شده یه مقدار و طول سرویکس کوتاه شده

انقباض ریسک زایمان زود رس رو خیلی زیاد میکنه

اینا رو نکفتم تا بترسین اما گفتم تا حواستون باشه
چون قابل کنترله شکر خدا
اگه خودتون هم توان تشخیصش رو ندارین برین بخش زایمان تا معاینه بشین و ببینن شکتون درسته یا نه

به هر حال که مراقب زحماتتون و فرشته هاتون باشین

بچه ها یعنی اینجا هیچکدومتون نرفته بودین یزد برای میکرو؟شیراز چی؟توروخدا بیاین 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه گلم این فقط یه قلم داده بمن با دهدتا سرسوزن گفت مواد تزریقت داخل همین قلم هستش.هروز عددشو بذار رو ...

عزیزم پس مثل گونال پن هست و حاضره.....

دیگه راحتتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی... آنا جون این کاریوتایپ و شکست دی ان ای اسپرم اینارو لازمه انجام بدیم برای میکروی بعد ...

عزیزم اگه فریز داری نه نیازی نیست انجام بدی.....

کاربوتایپ کرومزومهارو بررسی میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون عزیزم.خونریزیم درحد پریود هستش ولی اخه چون اینموقع شب پری شدم.یعنی 27مرداد میشه روز اول پریو ...

معمولا اگه بعد از ظهر پریود شدی فرداشو روز اول حساب میکنی....