2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون.عزیزم ببخشید من از الان کم کم داره پریودم میاد.عذر میخوام در حد لکه قهوه ای نیست.پد م ص ...

عزیزم والا دکتر من میگفت باید خونریزی شروع بشه....

کم و زیادش فرق نمیکنه اما به هر حال خونریزی باشه یعنی میشینی دستشویی بیاد نه فقط رو پدت باشه.....

عزیزم سینافکت رو معمولا ۸ تا ۱۰ صبح میزنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون.عزیزم ببخشید من از الان کم کم داره پریودم میاد.عذر میخوام در حد لکه قهوه ای نیست.پد م ص ...

آهان ببخش سبنال اف گفتی اونو معمولا ۴ تا ۶ عصر میزنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دقیقا شرایطت مثل منه  من تهرانم سری پیش سینال اف دادن ۳۳ تا تخمک داشتم که ۱۵ تاش خوب بود ...

باز خدا رو شکر شما به سینال جواب دادی. واسه من که ۳تا تخمک که دوتاش به درد نمیخورد اخرش میکرو کنسل و آی یو ای شدم. بی نتیجه

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نگران نباش لازم باشه دارو میده..... منم اون حدودا فهمیدم همسرم آزمو برد دکتر دز دارومو تغییر ...

انا جون و دوستاي عزیز ببخشید من هر موقع مسئله برام پیش بیاد میام و می رم اصلا نميرسم پست بچه هارو بخونم . همین یه کم هم به خاطر کمربند ضد امواج میام . یه موقع نزارين رو حساب بی معرفتی . انشاالله زود زود تاپيک پر از ماماناي خوشگل بشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام خانمای عزیز من ده روز دیگه انتقال دارم خانمایی که مثبت شدید بگید چکاراکردید که مثبت شد چیاخوردی ...

عزیزم خواهشا دنبال این نباش دیگران چی خوردن ببین چیا برا تو خوبه و مناسب طبع و شرایطته!!!!!

عزیزم من شنیدم پیازدرمانی برا مشکل شما خوبه یه خانم بود ذخیره تخمدانش کم بودباپیازدرمانی طبیعی حامله ...

فقط حواستون باشه پیازدرمانی برا بعضیا خوب نیست بکیش برا پرولاتین بالاست.....

انا جون ببخشيدا يه سوال  من شياف پروژسترون ميزنم و ميخوام برم انتقال ،خيلي ببخشيدا ولي تميز نم ...

اگه اشتباه نکنم دکتر من به یکی از دوستان که شیاف داشت گفته بود روز انتقال شیافشو نذاره بره.....

از دکترت بپرس.....

سلام خانوما  خوبید؟ کسی هست اینجا بیمار خانم دکتر طرازی باشه؟؟؟ من چند تا سوال دارم ازش

بله عزیزم کلی از بیماراش اینجان.....

سلام اناجون یکی ازدوستای من تابه حال 4بارمیکروکرده ولی همشون منفی شدن این اخری دیگه بلاست بودولی باز ...

خوب تو این مدت چیارو بررسی کرده؟

یعنی فقط انتقال داده؟

ایمنی؟

انعقادی؟

کاریوتایپ؟

دی اف آی؟

هیسترو؟

انا جون و دوستاي عزیز ببخشید من هر موقع مسئله برام پیش بیاد میام و می رم اصلا نميرسم پست بچه هارو بخ ...

فدات بشم همین که خوش باشین کافیه....

آهان ببخش سبنال اف گفتی اونو معمولا ۴ تا ۶ عصر میزنن....

ممنون ازت عزیزم 

پس از فردا اولیشو بزنم دیگه

چون خونریزیم شروع شده.

خودم میتونم بزنم؟تزریقش برا بار اول اسونه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنون ازت عزیزم  پس از فردا اولیشو بزنم دیگه چون خونریزیم شروع شده. خودم میتونم بزنم؟تزریقش ...

سینال اف زیر جلدیه راحته.....

عزیزم سینال اف رو ندیدم احتمالا شبیه گوناله پودر و آبه درسته؟

اگه اینطوره فقط وقتی آب رو داخل پودر ریختی تکونش نده بذار رو میز و سطح صاف و حرکت دورانی آروم بده.....

نحوه تزریق گونال اف رو صفحه ۶ نگاه کن قلقش دستت میاد....

سینال اف زیر جلدیه راحته..... عزیزم سینال اف رو ندیدم احتمالا شبیه گوناله پودر و آبه درسته؟ اگه ای ...

نه گلم این فقط یه قلم داده بمن با دهدتا سرسوزن گفت مواد تزریقت داخل همین قلم هستش.هروز عددشو بذار روی 36 و تزریق کن.نکنه پودر و اب رو نداده؟

یعنی قلم گونال اف خالی هست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....