2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

الهیییییی شکر مبارکهههههههههه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چشم ممنونم از راهنماییت عزیزم.تغذیه ش گفتین که چیزای چرب و فست فود رو حذف کنه.میوه و‌سبزی بیشتر بخور ...

پس سبزی نخوره.....

هر چی بهش میسازه بخوره....

الکارنتینم طبق تجویز دکترش بخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون ببخشيدا يه سوال 

من شياف پروژسترون ميزنم و ميخوام برم انتقال ،خيلي ببخشيدا ولي تميز نميشم به خاطر شياف پروژسترون بعضي موقع ها مياد بيرون ،موقع انتقال مشكلي پيش نمياد؟

الهی بگردم، ببین گلم یه کم مشکوک به بیماری ویروسی هست، ولی  شبیه آبله مرغان نیست، کف دست و پاها ...

عزیزم بردمش گفت ویروس روزئولاست.....

سرچ کردم دقیقا علائمش همون بود....

دقیقا با طب شدید شروع میشد بعدشم همینجوری....

گفت دارو نمیخواد فقط چون گوشش التهاب داره سه روز دیفین هیدرامین بده خوب میشه.....

گفت برا تو هم مشکلی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از تک تک دوستانی که بهم تبریک گفتن ممنونم دونه دونه اسم نمیبرم چون میترسم یادم بره  به لطف خدا ...

الهی شکر مبارکت باشه خوتهری الهی 9ماه دیگه صحیح و سالم بغلش بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم چرا میترسم بدتر شه😔یه سوال.میشه مثلا اگه ازمایش داد و یکم بهتر شده بود اسپرماشو فریز کنن،بع ...

عزیزم فکر نکنم به درد فریز بخوره.....

به دکترش بگو براش اسپرم پروسسینگ بنویسه.....

اگه نتیجش اسپرمهای به درد بخور بود صلاح دونست فریز کنه.....

سلام بچه ها آنا جون این آزمایش داداشمه میشه بگید خوبه تعدادش چقده کلا خوبه برای بارداری طبیعی یا نه

عزیزم خوب اینو مرکز ناباروری نداده پس بهش اعتباری نیست.....

درست حدس زدم؟

[QUOTE= 66937930 ]البته بعدا بیشترم شد.... اما الان به نظر میاد کمتر شده.....[/QUOTE] ببخشيد عزيزم ...

ممنون عزیزم.....

همینکه به فکری یه دنیا ممنون.....

سلام بجه ها انوكسارو جه جوري تزريق ميكنن

صفحه ۶ رو نگاه بنداز قلق تزریق یه سری از آمپولا هست.....

انوکسان و سلکسان و هپارین و..... اینا مشابهن....

دوست جونیا من سونو قلب رفتم فندق من ضربان قلب داشت این لحظه رو برا همه ی دوستای منتظرم خواستارم

خدارو شکر عزیزم.....

دیدی گفتم قلبشم تشکیل شده....

گوارای وجودت.....

ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل بتپه....

سلام اناجون یکی ازدوستای من تابه حال 4بارمیکروکرده ولی همشون منفی شدن این اخری دیگه بلاست بودولی بازهم منفی شد فقط یه جنین بلاست دیگه داره الان به نظرت  چکاربکنه که دیگه این دفعه مثبت بشه؟خییییییلی براش ناراحتم

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان . آزمایش تیروئید دادم تی 4 : 20 تا بالاس از رنج آزمایشگاه . تی اس اچ هم 3/5 هستش . 7 هفت ...

عزیزم نگران نباش لازم باشه دارو میده.....

منم اون حدودا فهمیدم همسرم آزمو برد دکتر دز دارومو تغییر داد.....

خودمم به خونریزی افتاده بودم نرفتم....