2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
بله عزیزم تحرک و مورفو هر دو صفر بود مورفو دوباره شد یک درصد و تحرکم بهتر شد.....

برای شوهر من مورفو دو درصده.تحرکشم درست یادم نیست.اخه اینجایی که ما هستیم هم هوا شدیدا گرمه.یه مدته رعایت میکنه برای لباس،قبلا همش شلوار لی میپوشید و چون یکم چاق بود خیلی تنگ بود لباسش‌.اما تو خونه همیشه لباس ازاد میپوشه.بیرون هم شلوار نخی آزاد.ولی یخ درمانیو هنوز امتحان نکردم.شوهرم شدیدا گرماییه،کلا دوش و کاراش با آب سرد باید باشه.اما خب اینجا گرمای هوا روی دمای آب هم تاثیر میذاره حتی!کاش زودتر اومده بودم اینجا و یخ درمانیو و بقیه ی توصیه هاتونو انجام میدادم...الان نمیدونم برم برای میکرو یا یه دوره ی دیگه بمونم؟میگم کاش لااقل برم شوهرم ازمایش بده ببینیم اوضاع بهتر شده یا خدای نکرده بدتر!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برای شوهر من مورفو دو درصده.تحرکشم درست یادم نیست.اخه اینجایی که ما هستیم هم هوا شدیدا گرمه.یه مدته ...

به دوره سه ماهه اینارو رعایت کنه هم تغذیه هم خنکی و.....

مکملاشم طبق تجویز بخوره.....

خصوصا الکارنتینشو جدی بگیره.....

بعد سه ماه برو تو سیکل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه ممنون  AMHمن ۷/۳ هستش  شما چی؟؟ عزیزم انشالله که بهتر میشه

خوبه که....

من زیر یک هستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من سری پیش با دکتر شیوا ویزیت شدم  با دکتر رمضانعلی و مشایخی هم ویزیت شدم بارها  رنگ پوش ...

اها مال من نارنجي هست

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
البته بعدا بیشترم شد.... اما الان به نظر میاد کمتر شده.....

عزيزم منم اين حساسيت دارم ازگرميجات هست گرمي زيادنده بهش

خاك شير وكاسني قاطي كن بده بخوره خب

تاكلي بيشتر ميشه دونه هاش نهايت تافرداظهر كاملا ميره

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
به دوره سه ماهه اینارو رعایت کنه هم تغذیه هم خنکی و..... مکملاشم طبق تجویز بخوره..... خصوصا الکارن ...

چشم ممنونم از راهنماییت عزیزم.تغذیه ش گفتین که چیزای چرب و فست فود رو حذف کنه.میوه و‌سبزی بیشتر بخوره.اخه معدشم اذیت میشه وقتی سبزی میخوره.اسیر شدیم بخدا😑ال کارنتین نوشته یه شب درمیون.هرشب بخوره‌بهتر نیس؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبه که.... من زیر یک هستم

منم دکترم وقتی ازمایشمو دید گفت ذخیره ی تخمدانت نسبت به سنت کمه.گفتم یعنی خیلی بده؟گفت نه،اخه ۲۲ سالته،باید ذخیره ت بیشتر باشه.اما نپرسیدم عددش چنده دقیقا.هیچ راهی نداره؟!

الهی بگردم، ببین گلم یه کم مشکوک به بیماری ویروسی هست، ولی  شبیه آبله مرغان نیست، کف دست و پاهاش چی اونجا دونه قرمز نداره اگه داره hand and foot disease هست

ببین گلم دکتر بردیش بپرس واسه خودت بد نباشه تو این شرایط، می دونم سخته ولی بغلش نکن

به دوره سه ماهه اینارو رعایت کنه هم تغذیه هم خنکی و..... مکملاشم طبق تجویز بخوره..... خصوصا الکارن ...

نمیدونم چرا میترسم بدتر شه😔یه سوال.میشه مثلا اگه ازمایش داد و یکم بهتر شده بود اسپرماشو فریز کنن،بعد سه ماه دارو بخوره،اگه یه وقت ازمایش بعدیش ضعیفتر بود از اسپرمای فریز استفاده کنیم؟همچین چیزی ممکنه؟اخه یه دوره ای قبلا هرچی ازمایش میداد ضعیفتر میشد.الان باز میترسم مثل اونموقع بشه یه وقت