2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

خدا رو شکر عزیزم بخدا خیلی برات خوشحال شدم همش میگشتم پیامتو ببینم ک نتیجه چی شده دلم برات روشن بود بخدا.فقط نی نیت از من یکی کتکه رو حتما نوش جان میکنه😜

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیقا شرایطت مثل منه  من تهرانم سری پیش سینال اف دادن ۳۳ تا تخمک داشتم که ۱۵ تاش خوب بود ...

عزیزم فکر نکنم روزی یکی دو تا بیشتر بده چون ذخیرت بالاست.....

فعلا دنبال این تعداد لااقل روزی یکی باش احتمالا همون یکی نهایت دو تارو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من امروز انتقال دادم چجوری باید بخوابم به پشت یا به پهلو؟؟

فرق نمیکنه هر جور راحتی ولی به پهلوز چپ بخوابی نسبت به بقیه حالتها بهتره خونرسانی بهتر میشه اما یه بند که نمیشه به چپ خوابید هر جور راحتی بخواب فقط روی شکم نخواب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که بسلامتی + شدن از روز ۹ به بعد علائم داشتن؟بچه ها از خدا واسم صبر بخاین....تقریبا بعد انتق ...

از صمیم قلبم آرزو میکنم مادر بشی😙💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزدلم.شوهر شما اینا رو رعایت کرد توی سه ماه نتیجه ی آزمایش بهتر شد؟مورفو و تحرک...

بله عزیزم تحرک و مورفو هر دو صفر بود مورفو دوباره شد یک درصد و تحرکم بهتر شد.....

آناجان وقتی جنین فریز انتقال داده میشه آیادر بدن تخمک گزاری انجام میشه؟

نه عزیزم بستگی به نوع سیکل داره.....

اگه نچرال باشه بله تخمکگذاری انجام میشه.....

بچه ها کسی درمورد خراش اندومتر میدونه.من انتقال ۴ هستم قراره این سری جنین ۵روزه انتقال بدم .فردامیخوام به دکتربگم اگه امکانش هست خراش اندومتر برام انجام بده.کسی روش جدیدتر که شانس بیشتری داشته باشه میتونه بگه ممنون میشم کمکم کنید

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
یه سوال دیگه هم که همش برام پیش میاد اینه که با‌وضعیت الان کشور و تحریم و این داستانا داروهای خارجی ...

ظاهرا خیلی سختتر شده.....

عزیزم من دوشنبه  مریونال خریدم دونه ای ۵۰ تومن وپرگرویس ۱۸۰ تومن   من دکترم گفت کدو ...

عزیزم مرسی از راهنمائیت . بالاخره آمپول menopure پیدا کردم خریدم . برای 28 تا آمپول 2800 تومان دادم. یعنی دونه ای 100 هزار تومان. خودم باورم نمی شد.

عزیزم یعنی چی تخمک گذاری  انجام میشه؟شما قبل انتقال یه سری داروهای میدن که تخمک گذاری طبیعی کنس ...

عزیزم سیکل نچرال باشه تخمکگذاری انجام میشه....

اصلا روال سیکل نچرال اینه سه چهار روز بعد تخمکگذاری جنین انتقال میدن البته خوب این سیکل شامل شرایط همه نمیشه.....