2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
آنا جون گفتن امروز يه طرف فوليكول سايز ١٦ يا ١٧ دارم و طرف ديگه سايز كوچيكتر داشتم چند تا بهم آمپول ...

نه دیگه به ماها پروژسترون میدن چون تخمکگذاری نداریمو سیستم طبیعیمون مهار شده.....

تو داری روال طبیعیو طی میکنی مثل بارداری طبیعی.....

فقط جنین حاضر و آماده رو واست انتقال میدن....

یعنی محیط برا پذیرش جنین به طور طبیعی آمادست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم.خودمم شوکه شدم.ولی به خدا گفتم من بنده سمجت هستم کلی صدات زدم الان دیگه صدبرابر صدات می ...

عزیزم میدونم خیلی سخته...وقتی هزار امید داریو برا خودت کلی آینده رو تصور کردی ولی یک آن تمام کاخ آرزوهات فرو میریزه...تقریبا همه ما اینجا این احساس رو تجربه کردیم....ولی خوب حس علاقه به مادرشون انقدر قویه که دوباره بهت نیرو میده بلند بشی و از اول شروع کنی...با تمام وجودم از خدا میخوام بهترین راه رو پیش پات بذاره و خیلی زود زود طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

د 

آنا جانم اومدم حال دختر گلتو بپرسم متوجه شدم تبش قطع شده خدارو شكر، اين قرمزي هم ممكنه بعد از تب ريخ ...

فدات بشم عزیزم.....

قربون تک تکتون که به فکرین.....

بله به نظرم داره کمرنگتر میشه البته مطمئن نیستم.....

فعلا که برا شب همسرم وقت دکتر گرفته.....

مبگه بریم خیالمون راحته که چیز مسریم نباشه که برا تو شرایط سخت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.خوبین؟ ببخشید شما چطور بامورفو صفر میکروی موفق داشتین؟

عزیزم یا بعد مورفوی صفر درمان دارویی داشته و یه تکونی خورده.....

مثل ما که صفر شده بود قبل سیکل دوباره یک شد.....

یا اینکه این عدد صفر مطلق نبوده و زیر یه درصد بوده و صفر نشون داده شده.....

ضمنا خوب این درصدها رو بر اساس یه مقدار از نمونه که انتخاب شده میدن یعنی اعداد مطلق نیستن!!!!!

آنا جان این درد زیر ناف طبیعیه؟ من خیلی دارم البته استراحت که میکنم خوب میشم اصلا میترسم راه برم

عزیزم والا منم داشتم از این تیرکشیدنا و.....

ایشالله خیره.....

به هر حال حواست باشه.....

دو شدا!!!!

خبر بتاتو بده.....

یه خبر تپل مپل.....

از تک تک دوستان که به فکرم بودن و واسه دخملم دعا کردن یه دنیا ممنونم.....

ما با مورفو صفر دو تا جنین تشکیل شد برامون فقط.که اونم نتیجه انتقال شد بارداری پوچ. قبلا مورفو یک ب ...

ببین عزیزم خوب همسر من سفت و سخت رژیم غذاییشو رعایت کرد.....

بحث خنک نگه داشتن ب ی ص ه ها رو جدی گرفت.....

مناسب طبعش خورد در حالی که قبلا زیادی بهش گرمی میدادم.....

مکملای تجویزی دکترو مرتب استفاده کرد.....

ممنونم عزیزم.خودمم شوکه شدم.ولی به خدا گفتم من بنده سمجت هستم کلی صدات زدم الان دیگه صدبرابر صدات می ...

آفرین عزیزم خوبه که روحیه ات رو ازدست ندادی 

انشالله بزودی زود میای و خبر مادرشدنت رو میدی

مطمئن باش خدا تو بهترین زمان و موقعیت بهت نی نی میده

خداجونم شکرت       
ببین عزیزم خوب همسر من سفت و سخت رژیم غذاییشو رعایت کرد..... بحث خنک نگه داشتن ب ی ص ه ها رو جدی گر ...

ممنون گلم .

برا ما هم دعا کنین لطفا

خدا کنه برگرده به حالت یک درصد قبلی تا یه امیدی داشته باشیم برا میکروی بعدی

بچه هاااااااااا

هرچی میگین خودتونین   هرکی فحش میده  

به خدا اشتباه آزمایشگاه بوده 

میخوام برم شکایت

روز 12 بتا 355

روز 14 بتا 345

روز 16 بتا 1461

یعنی از 4 برابر هم بیشتر

من میگم روز 14 اصلا آزمایش نکرده

قبلی رو زده

وگرنه من خودم میدیدم بی بی چک داره پررنگ میشه

آنا جان من الان دیدم پیاماتونو عزیزم دخترت بهتره؟؟ ببخش اصلا شرایط خوووبی نداشتم حواسم نبود بپرسم

عزیزم شکر بهتره تبش از دیروز صبح قطع شده فقط امروز کلی قرمز شده پشتش.....

البته به نظرم اونم داره کمرنگتر میشه حالا شب وقت دکتر داره میبرمش ببینم چی مبگه.....

بچه ها یه سوال دکتر بهم مکمل اینوفولیک داده  رو جعبه ش نوشته حاوی ۲۰۰ میکروگرم اسید فولیک  ...

نه نخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی