2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست
بچه ها کسی جدیدا گونال اف خریده؟ میشه بگید قیمت جدید چقدره؟ ممنون

دوست عزیزم تهران هستی؟؟

اگه جایی پیدا کردی لطفا اینجاهم اعلام کن 

دکتر منم گف ماه بعد اگه گونال اف پیدا کردی اونو برات تجویز میکنیم

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بچم دنیا بیاد اول یه کتک میخوره بعد بغلش میکنم    

کتکو که میخوره.....

دکترا یه شالاپ میزنن به ک و ن مبارکش.....

سفارش بده محکمتر بزنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه صبح زنگ زدن عموی جوان شوهرم فوت شد یعنی همش خبر بد پشت هم حالا موندم اگه انشاالله رفته باشه ب ...

عزیزم خدا بیامرزدش.....

عزیزم فکر اونجارو نکن....

یه بهونه میاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه صبح زنگ زدن عموی جوان شوهرم فوت شد یعنی همش خبر بد پشت هم حالا موندم اگه انشاالله رفته باشه ب ...

مامان باران  جون ناشکری نکن ، پس من چی بگم دقیقا روز چهاردهم وقبل از آزمایشم عزیزترینم چنان اتفاقی براش افتاده و زمین گیر شده که من تو اون وضعیت ۴ روز تمام تو بیمارستان بودم و فقط اشک ریختم و وسطش رفتم آزمایش دادم و بعد این همه سال که نتیجه گرفتم از غصه و ناراحتی حتی نتونستم ذوق کنم . نمیدونم حکمت خدا چی بود که همه چی تنظیم شد که این دو اتفاق زندگیم باهم همزمان بشه . ولی فقط توکل کردم و روزای بعد از مثبت شدنم شده سختترین تلختترین و پراسترس ترین روزای زندگیم . 

هر لحظه به خدا میگم این جوجه ها رو فقطو فقط خودت نگه دار چون من تقصیری در بوجود اومدن شرایط فعلی نداشتم و ندارم و هیچ راه برون رفتی هم ندارم😔😔😔 بچه ها برای من و مریضم صلوات  و حمد شفا بخونید لطفا 🙏🙏🙏 ممنونم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
دوستان خيلي بداخلاق هستن

کجا؟

مرکز؟

آخه از بدبختی کسی نمیدونه که!!

یه چیزی میگی فکرتو درگیر نکن.....

بگو دیسک کمرت گرفته....

مبارک باشه عزیزم ، مثل من شدیاااا😂😍  بچه ها به نظرتون فردا که روز بیست و یکمم هست برم دوباره ...

عزیزم میتونی تکرار کنی اگه خیالتو راحت میکنه.....

سلام دوستان اینجا کسی بیمار دکتر نصر بوده ؟ 

بله بیماراش هستن اینجا....

عزیزم میتونی تکرار کنی اگه خیالتو راحت میکنه.....

ممنونم ، ان شالله میرم و اگه خوب بود براتون میذارم 😊 امیدوارم با اتفاقی که برامون افتاد خدا اونا حفظ کرده باشه برام . چون خیلی سختی کشیدم🙏🙏🙏

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آنا جون طرازی آزمایش و سونو غربالگری خودش جایی رو پیشنهاد میده ک اونجا حتما بریم؟ یا هر جایی ک خودمو ...

آزمایشگاه والا نیلو میگه.....

سونو هم یادمه سر دخترم گفت نیلو هر جارو گفت اونجا برو.....

منم زنگ زدم از نیلو پرسیدم گفتن هر جا میرین برین و از این حرفها منم چون تعریف ص د ر ی رو زیلد سنیده بودم اونجا رفتم که دکتر تاییدش کرد.....

دیگه این دفعه هم همونجاهارو رفتم.....