2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره  2 میاد

ایشالله بالا رفته.....

فقط خواسته دلتو بریزه!!!!!

بذار دنیا بیاد من خودم گوششو میکشم.....

هر چند میدونم میکشی منو اینکارو بکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینکه بی بی اینجوری پررنگ میشه این اعصابمو خورد میکنه

خب بارداری که بیبی پررنگ نشون میده صبر کن جواب آزمایشت رو بگیری میبینی ایندفعه بتات بالا رفته دختر تو برای یه هفته اینهمه استرس داری 8 ماه آینده رو میخوای چیکار کنی؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
حتما همین کارو میکنم دوستم به جز تیرویید و ویتامین دی و آهن و قند، چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه که ی ...

والا من که سنگ تموم گذاشته بودم شورشو در آوردم حتی آز مدفوع هم داده بودم الان یادم میفته خندم میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بارداری که بیبی پررنگ نشون میده صبر کن جواب آزمایشت رو بگیری میبینی ایندفعه بتات بالا رفته دختر ت ...

من خیلی محکم بودم

سختیایی که تو این راه کشیدم واقعا پیرم کرد

هیچ کسم باهام نبود

هیچ کس حتی نفهمید من چی کشیدم

من خیلی محکم بودم سختیایی که تو این راه کشیدم واقعا پیرم کرد هیچ کسم باهام نبود هیچ کس حتی نفهمید ...

دیگه سختیها تموم شده مامانی از اینجا به بعد شیرین شیرینه عزیزم استرس روی جنین تاثیر بد داره سعی کن استرس رو از خودت دور کنی

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
آخه كي باورش ميشه اين بي بي چك در حال افت بتا باشه؟؟؟😭😭😭😭😭 اينقدر گريه كردما  داروهامم ق ...

عزیزم باور کن تو همین الانشم بارداری 

مراقب نی نیت باش دلت میاد اذیتش کنی؟

بعد اینکه فک نکنم افت بتا ۱۰ تا دونه بشه بتا اگه افت کنه یهو یه عدد قابل توجه میاد پایین 

خداجونم شکرت       
دیگه سختیها تموم شده مامانی از اینجا به بعد شیرین شیرینه عزیزم استرس روی جنین تاثیر بد داره سعی کن ا ...

تازه صبح زنگ زدن عموی جوان شوهرم فوت شد

یعنی همش خبر بد پشت هم

حالا موندم اگه انشاالله رفته باشه بالا اونجارو چیکار کنم