2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
بچه ها.من براي درمان ناباروري يزد دكتر كريم زاده رو انتخاب كردم.هفته پيش هم براي جراحي پوليپ پيششون ...

عزیزم خوب تحرک و مورفو چه قدر پایینه؟

اگه پایین باشه معقولترین راه همون میکرو هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون الان که تو سیکل میکرو هستم شرمنده نزد ی ک ی منعی نداره؟؟؟

عزیزم یعنی تو سیکل پانکچری یا انتقال؟

اگه پانکچری باید با احتیاط باشه چون تخمدانا بزرگ.میشن و نباید بهت فشار بیاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون امیدوارم حال دختر خوب باشه خوبترم بشه راستی آنا جون خواستم از شما دوستان تشکر کنم م ...

عزیزم معلومه بی تاثیر نبوده.....

ایشالله بهبود کامل حاصل بشه.....

نه .منظورم این نیست   میگم برای پیگیریه علت لکه بینیم...باید کی مراجعه کنم؟

فکر کنم همین اوایل باشه بد نباشه....

عزیزم خوب تحرک و مورفو چه قدر پایینه؟ اگه پایین باشه معقولترین راه همون میکرو هست.....

مورفو ماه پيش دو درصد بود.اين ماه بهتر شده بود ولي تحركش خيلي كم بود.دكتر گفت اينجوري ميبينم پروسه زمان بريه و در عين حال با در نظر گرفتن فاكتور هاي ديگه مثل سن و اين چيزا بهتره اي وي اف كنيد

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مورفو ماه پيش دو درصد بود.اين ماه بهتر شده بود ولي تحركش خيلي كم بود.دكتر گفت اينجوري ميبينم پروسه ز ...

خوب پس بهتره وارد سیکل بشین ایشالله با اولین سیکل جواب میگیرین....

خوبم فداااااات پاییز جونم. فردا خدابخواد پانکچر دارم. الهی که خدا از دهنت بشنوه عزیزم.آی لاو یو داری ...

ندیده خواهرمی دوست دارم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
فداااات بهار جونم با اینهمه انرژی مثبتی که میدی. آدم وقتی دوستای نازنینی مثل شما داره دیگه غم نداره. ...

قربونت عزیزم...امروز ب سلامتی رفتی برای پانکچر امیدوارم ک خدا بهترینهاشو برات گذاشته باشه کنار😍

آخه كي باورش ميشه اين بي بي چك در حال افت بتا باشه؟؟؟😭😭😭😭😭 اينقدر گريه كردما  داروهامم ق ...

بی بی به این پر رنگی نه  بابا مثبته!

قربونت عزیزم...امروز ب سلامتی رفتی برای پانکچر امیدوارم ک خدا بهترینهاشو برات گذاشته باشه کنار😍

بهار جونم شما مامانی برا منم دعا کن چند روز پیش گفتم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم امروز بالاخره بی بی زدم مثبت شد