2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خ ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.واقعا درکت میکنم

خیلی از ماها این لحظات سختو تجربه کردیم تو تنها نیستی

بعترین حرف را آناجون بهتون گفتند.از دست ماها که کاری بر نمیاد امیدوارم خدا خودش برات جبران کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بتا ندادم همیشه تیتر بتا دادم..... به نطرم اگه میخوایی مقایسه کنی برو همون آزمایشگاهی که آ ...

آنا جان من خیچ وقت تیتر ندادم و همیشه بتا دادم.آزمایشگاهی که میرم بدای بتا هم عدد میده

امروز آزمایشگاه بهم گفت روز سه شنبه که دکتر نوشته تیتر بدی بیا بده چون تو بتا فقط عدد را بهت میدیم ولی تو تیتر روز بارداری هم مشخص میشه.!!!! درست میگه!!!؟؟؟

چشم پس آز تیتر میدم فقط یه چیزی الان حدود یه هفته از آزمایش اولم میگذره عدد بتام الان باید تقریبا چن ...

عزیزم خوب خودت میدونی دقیق نمیشه گفت اما خوب تخمینی میشه گفته حداقلش اینه:

بعد ۷ روز تقریبا ۵/۱۸ برابر بتای اولت....

یعنی ۷۹۰۶ حدودا.....

اما خوب کمتر یا بیشترم میتونه باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط آناجون    من روز اول لکه ببنیمه..باید کی مراحعه کنم؟

منظورت اینه شروع سیکلت کی هست؟

روز اول سیکلت شروع خونریزیه نه لک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من خیچ وقت تیتر ندادم و همیشه بتا دادم.آزمایشگاهی که میرم بدای بتا هم عدد میده امروز آزمایش ...

عزیزم نمیدونم.....

چون تجربه مقایسه نداشتم....

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.واقعا درکت میکنم خیلی از ماها این لحظات سختو تجربه کردیم تو تنها نیستی ...

ممنونم از تو و آنا جون

دکتر و.جنین شناس بعد اینکه آزمایش تانل همسرم دیدن گفتن که خوبه.فقط مشکل ذخیره پایین منه.   نظرشون اینه دو تا پریودی دیگه بیام میخوان برام میکرو کنن.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها.من براي درمان ناباروري يزد دكتر كريم زاده رو انتخاب كردم.هفته پيش هم براي جراحي پوليپ پيششون رفتم و جراحي كردم.دارو دادن گفت ماه ديگه بيا براي آي وي اف.من خودم پلي كيستيك بودم البته نه زياد شديد كه با دارو قابل رفع بود.ولي شوهرم مشكل كم تحركي و مورفو داشت.دكتر ازمايش هارو كه ديد گفت وقت رو تلف نكن با اين وضع آخرش بايد آي وي اف كني.با توجه به سنت كه ٣٣ هست برو سر اصل مطلب.بنظرتون من همين راه رو ادامه بدم يا يه سر تهران هم برم؟همش تو دلم يه حسي بهم ميگه نكنه دارم اشتباه ميكنم؟!

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام آنا جون امیدوارم حال دختر خوب باشه خوبترم بشه

راستی آنا جون خواستم از شما دوستان تشکر کنم من سردی رحم داشتم با راهنمایی شما یه ماه رعایت کردم الان که دوروزه پریود شدم رنگش قرمز شده بنظرتون دارم بهتر میشم؟؟

کارایی هم که رعایت کردم تو یه ماه 

تو پریودی حموم نرفتم وشستشو زیاد انجام نمیدم

شکممو با روغن سیاه دانه ماساژ دادم با شال بستم 

تو پریودی غذاهای سردی زیاد نخوردم 

به غیر از پریودی هرروز نصف استکان عرق رازیانه خوردم

بنظرم بی تاثیر نبوده بنظرتون باید بازم ادامه بدم؟

خدایا...شکرت😍
ببخشید تو آزمایش تیتر شما سن جنین و روز بارداری مشخص شده عزیزم؟

رنجهای رو نشون میده مثلا هفته فلان فلان قدره اما اصلا من بهشون توجه نمیکنم چون معمولا صدق نمیکنه.....