2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
خوبم فداااااات پاییز جونم. فردا خدابخواد پانکچر دارم. الهی که خدا از دهنت بشنوه عزیزم.آی لاو یو داری ...

از الان بهت تبریک‌ میگم عزیزم میدونم انشالله یه عالمه جنین تپل مپل داری 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
از الان بهت تبریک‌ میگم عزیزم میدونم انشالله یه عالمه جنین تپل مپل داری 😍😍😍😍

فدااااااااااات نی نی تپل جون. مرسی از اینهمه انرژی مثبت. الهی که خدا برات معجزه ای بکنه که تا مدتها برات مثل یه خواب خوش باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اتفاقا اکثرا واژیناله.... به دکترت بگو که رکتال اذیت میشی واژینال بذاری..... اتفاقا من همه ر ...

واژینال زودنر اثر میکنه یا مقعدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون عمق رحم ۹ خوب نیس یعنی؟؟ من عمق رحمم ۷ یا ۸ بود یعنی بده؟؟

والا نمیدونم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
samin جان مگه خدای ناکرده اتفاقی برای کنجدت افتاده؟

والا نمیدونم انشالله که اتفاقی نیوفتاده.بتا توی 48ساعت 3برابر شد خداروشکر.آنوکسان شروع کردم به لک افتادم 

و اما ثمین .....

از لحظه ای که آنوکسان رو زدم ترشحات قهوه ای کشدار دارم معذرت میخوام واضح توضیح میدم پد گذاشتم روی پد خبری نیست ولی وقتی میرم دستشویی توی کاسه دستشویی فرنگی حس میکنم قطره قطره خون میچکه شفاف و قرمز نیست ولی در حد دو سه قطره هست دکترم تا فردا ساعت 10صبح در دسترس نیست من 3روزه آسپرین نمیخورم ولی ترشحاتم کم نشده به نظرتون امروز آنوکسان رو نزنم تا به دکتر بزنگم فردا صبح یا بزنگم؟درد پریودی شدید دارم فقط وقتی خوابم نمیفهمم شدیدا میخوابم شب تا صبح که خوابم بعدظهرم حداقل 3ساعت 4ساعت خوابم.فرقی نمیکنه خوابیده باشم یا سرپا اون ترشح هست کشدار و قهوه ای گاهی رنگش به جگری هم میزنه رنگش.بلاخره نشد ثمین ی بارداریه آدمانه داشته باشه و غصه نخوره

بچه ها یه سوال دکتر بهم مکمل اینوفولیک داده  رو جعبه ش نوشته حاوی ۲۰۰ میکروگرم اسید فولیک  ...

نه دیگه داخلش داره تازه خیلی پودر خوبیه

خانم گلا من فردا انتقال دارم.با دلای پاکتون یه صلوات برا  اینکه انتقالم موفق باشه بفرستید.سپاس

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه دیگه داخلش داره تازه خیلی پودر خوبیه

آها باشه مرسی 😙😙😙😙😙

مامان خانوم انقدم نگران نباش نی نی صحیح و سالمه به فکرا چیزای خوشگل باش که تاچند ماه دیگه باید براش بخری 😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
خانم گلا من فردا انتقال دارم.با دلای پاکتون یه صلوات برا  اینکه انتقالم موفق باشه بفرستید.سپاس

مبارک عزیزم 

امشب راحت بخواب و فردام سرحال بلند شو برو نی نی هاتو انتقال بده بیان تو دل مامانشون 🤗🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت