2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
فدات عزيزم الان توي هتلم منتظرم فردا برسه برم مطب

ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شکر خدا فعلا تب نداره..... آخرین شیاف رو ساعت پنج صبح گذاشتیم دیگه فعلا نیازه نشده..... مجبو ...

ای جونم، ایشالا که دیگه نیاز نشه عزیزم. ببوسش از طرف خاله لیلاش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جونم، ایشالا که دیگه نیاز نشه عزیزم. ببوسش از طرف خاله لیلاش

خوبی لیلا جان چه خبر؟ !!! من مطمئنم شما هم مثبت میشی همون طور که به ثمین گفتم 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
متاسفانه از دستشون دادم روز 12 بتا شد 355 روز 14 شد 345

عزیزم حرفای دوستان منطقیه 

برو آز بده انشالله که رفته باشه بالا 

انشالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد

خداجونم شکرت       
عزیزم خوب باید باشه که اسپرم ازش بگیرن و لقاح بدن وگرنه تخمک خالیو میخوایی چیکار؟ میتونی اگه فکر می ...

اناجون سلام، باز محيا با يه سوال و كلي دلواپسي مزاحم شما شد،،، اناجون من يكشنبه گذشته ازمايش چكاپ كلي داده بودم فرداش سرماخورده بودم دكتر د٣ تجويز كرد منم البته چون عيد ازمايش داده بودم تو ابن سينا و ميدونستم د٣ خونم ٢٥ بود يعني كمتر از ٣٠ كه كمبود محسوب ميشه رفتم زدم ولي خب چون خيلي فكري هستم نصف امپولو فقط گفتم تزريق كنه

حالا ديروز نتيجه اون ازمايشي كه يكشنبه داده بودم و گرفتم و متوجه شدم كه ويتامين د من نرمال بوده يعني ٤٥ هس،،، البته اون آزمايشو ابن سينا داده بودم، اينو سر كوچه مون دادم

اين رو هم بگم كه از عيد تا اونروز هيييييچ مكمل ويتامين د اي من مصرف نداشتم،،، حالا نگرانم نكنه اون نصف آمپوله باعث بشه بره بالاي ١٠٠ و مسموميت بشه😭 ميخواستم از شما سوال كنم اصلا ممكنه نصف امپول ٤٥ رو ببره بالاي ١٠٠؟؟؟؟

...
دوستان از روشانیلوجان و لاله جون خبری نشد ؟؟

نه والا خبری نیست.....

بیخبری حس بدیه اما ایشالله که حالشون خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون سلام، باز محيا با يه سوال و كلي دلواپسي مزاحم شما شد،،، اناجون من يكشنبه گذشته ازمايش چكاپ كل ...

نه بابا با نصف آمپول عمرا اینطوری بشه.....

ملت کلی آمپول میزنن به زور چند تا ویتامین دیشون بالا میره.....

اگه اینطوری بود که غمی نبود سه سوته ملت کمبود ویتامین دیشون جبران میشد.....

الان فصل تابستونه آفتاب بیشتر بهت رسیده برا همین بالا رفته نگران اون نصفه هم نباش.....

تازه اگه آزمایشگاه دم محلتون درست نشون داده باشه.....

من ویتامین دیم کم بود سه تا ویتامین دی ۳ زدم ۲۹ بود به زور شد حدودای ۳۴.....

خوبی لیلا جان چه خبر؟ !!! من مطمئنم شما هم مثبت میشی همون طور که به ثمین گفتم 

خوبم فداااااات پاییز جونم. فردا خدابخواد پانکچر دارم. الهی که خدا از دهنت بشنوه عزیزم.آی لاو یو داری       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه والا خبری نیست..... بیخبری حس بدیه اما ایشالله که حالشون خوبه.....

درسته انشالله هرجا هستن توخوشی باشن 

دوست جونیا زودی بیاین دیگه دلمون براتون تنگ شده 

خداجونم شکرت