2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم من امروز رویان که بودم خانم دکترا هر کدوم میگفتن تو ۴۱ سالگی یا ۴۶ سالگی بچه هاشونو ...

فدااات شم عزیزم. چشم سعی خودم رو میکنم. سنم تو پروفایلم هست، رفتم تو چهل سالگی!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همش 10 تا پایین اومده

مامان باران عزیز، منم مثل آناجون فکر میکنم، احتمالا دوتا جوجه بوده، که یکیشون داره ادامه میده. انشاءالله به حق پنج تن غیر از اینم نباشه.برات و برای جوجه ات نذر صلوات میکنم.

خدارو شکررررر.....

سلام آنا جانم؟ دخملی حالش چطوره؟ بهتره انشاءالله؟ همیشه مریضی بچه ها آدمو داغون میکنه، مخصوصا دیدی تب که میکنن مظلوم و آروم میشن، جیگر آدم کباب میشه

شما چند تا زدید؟؟میکرو کردی؟باردارید؟

نه باردار نیستم

۲تا قبل پانکچر...

شاید عوارض ش برای شما اینجوری بوده

ولی درد نداشته باشی جای نگرانی نیست دوست من.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بنظرت برا میکرو جهاد خوبه؟کدومیک از ابن دکترا بهتره؟تو جلسه اولین ویزیت نمیشه سیکل رو شرو کنن؟چون من ...

خوبه چون تا آخر با یه دکتر ویزیت میشی،من با کشاورزی هستم راضیم ازش،فک نکنم چون یه سری آزمایش شاید واسه خودت بنویسن،شوهرتم باید اونجا آزمایش اسپرم بده چون ماله جاهای دیگه قبول ندارن

همش 10 تا پایین اومده

عزیزم تا جایی که من میدونم خارج رحمی بالا میره.....

فکر نکنم پایین بیاد....

من یادمه مال یکی از دوستامون حتی تا چند ده هزار بالا رفته بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من توی ۱۰هفته و ۳روز سقط کردم رشدش اندازه ی ۶_۷هفته بود شکم درد شدید کمر درد شدید داشتم کمرم دقیقا د ...

ممنون عزیزم که جواب دادی 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام عزیزم ،خدا رو شکر. به جز مسمومیت بارداری که فعلا تحت کنترل بقیه چیزها اکی هست خدا رو شکر

خدارو شکر.....

ایشالله اونم به سلامتی رد میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جانم؟ دخملی حالش چطوره؟ بهتره انشاءالله؟ همیشه مریضی بچه ها آدمو داغون میکنه، مخصوصا دیدی ت ...

عزیزم شکر خدا فعلا تب نداره.....

آخرین شیاف رو ساعت پنج صبح گذاشتیم دیگه فعلا نیازه نشده.....

مجبور شدم فقط شیاف بذارم چون تحت هیچ شرایطی شربت استامینوفن نخورد....

یه بارم که بهش دادم هر چی از صبح شیر خورده بود بالا آورد اصلا به هیچ وجه زیر بار حرف زور نمیره وقتی میگه نمیخوام دیگه عمرا راضیش کنی.....

برا خودش یلیه یعنی کاری میکنه از کارت پشیمون بشی.....