2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

سلام .

بچه ها من چرا بعد شیاف پروژسترون کمی بعدش دل پیچه میگیرم لحظه ای.و فوقش تا نیم ساعت بعدش ببخشیدا شکمم کار میکنه.با توجه به اینکه شیاف مقعدی استفاده میکنم به نظرتون اثرش از بین نمیره؟چرا به بعضیا میگن مقعدی به بعضیام میگم واژینال؟اثرش فرق میکنه؟

تازه به منم گفته دوتا استفاده کنم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه درد اصلااااا.آنا جون نه محل تزریق نه..کل شکم مثلا ....یکم شکمم تپل شده...بزرگ شده...خخخ همش فکر م ...

عزیزم این داروهای هورمونی اینطورین نگران نباش.....

ندیدی ال دی میخورن ورم میکنن؟

تازه ممکنه وزنتم بالا بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبين من بالاخره يبوستم رفت دوستان شربت لاكتوزبخوريدروزي دوتاقاشق حله دكترگفت توبارد ...

خدارو شکررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون چطوری خوبی عزیزم دیروز پرولاکتین دادم بعد شرایطشم که خودت میدونی همچی رعایت کردم  ولی ...

نه عزیزم منظورش اینه یه روز قبلش نباید تحریک بشی.....

صد روز قبلشم نباشه مهم نیست مهم اینه روز قبلش نباشه....

مگه نبايد الان كه بتاي من داره مياد پايين بي بي چكمم كمرنگ شه  چرا داره پررنگ تر ميشه؟؟؟ دفعه ...

عزیزم خوب برا همین میگم آزتو تکرار کن چون ممکنه واقعا بالا رفته باشه.....

سلام . بچه ها من چرا بعد شیاف پروژسترون کمی بعدش دل پیچه میگیرم لحظه ای.و فوقش تا نیم ساعت بعدش ببخ ...

عزیزم اتفاقا اکثرا واژیناله....

به دکترت بگو که رکتال اذیت میشی واژینال بذاری.....

اتفاقا من همه رو واژینال گذاشتم.....

فقط واژینال میذاری بیشتر باید دراز بکشی.....

تو ميكرو امكان خارج رحمي هست؟؟  اگه آره چه جوري؟ مگه تو رحم نميكارن؟؟

بله امکانش هست عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تو ميكرو امكان خارج رحمي هست؟؟  اگه آره چه جوري؟ مگه تو رحم نميكارن؟؟

عزیزم بله امکانش هست......

یه علتش میتونه گذاشتن جای نامناسب و نزدیکای لوله ها و جاهایی که نباید انتقال داده بشه باشه...

یه دلیلش که من حدس میزنم شاید دیواره رحم جوریه که وقتی جنین رو مثلا یه نقطه خاصی انتقال میدن حرکت میکنه و جاش عوض میشه.....

حدسم اینه ضخامت آندومتر بی تاثیر نباشه....

اما خوب دلیل مستدلی ندارم و فقط یه حدسه.....

حالا شاید دلایل دیگه ای هم باشه من اطلاعاتی ندارم.....

سلام انتظار جون خوبی عزیزم؟ببخشید شما کدوم مرکز یا مطب میری؟نمیدونی دکترای جهاد کیا هستن؟

سلام عزیزم من میرفتم جهاد خواستن سیکل شروع کنن شوهرم آزمایش داد خیلی افتضاح بود واسه همین رفتیم دکتر زرگوشی واسه ۳ ماه دارو داده فعلا

دکتر کشاورزی ،جلیلیان اگه اشتباه نکنم فاخری هم هست جهاد فقط هرکدومشون یه روز خاصی میان ،اگه خواستی با هر کدوم ویزیت شی زنگ زدی بگو

سلام عزیزم من میرفتم جهاد خواستن سیکل شروع کنن شوهرم آزمایش داد خیلی افتضاح بود واسه همین رفتیم دکتر ...

بنظرت برا میکرو جهاد خوبه؟کدومیک از ابن دکترا بهتره؟تو جلسه اولین ویزیت نمیشه سیکل رو شرو کنن؟چون من الان پری شدم میخوام همین اولین ویزیت بهم دارو بده.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اصلا اين امكان نداره كه يهو بياد بالا  خودم حدس خارج رحمي رو ميزنم

عزیزم خارج رحمی بود دلیل نداشت پاییم بیاد....