2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
من زدم این مشکل رو نداشتم درد هم داری؟

نه درد اصلااااا.آنا جون نه محل تزریق نه..کل شکم مثلا ....یکم شکمم تپل شده...بزرگ شده...خخخ همش فکر میکنم حاملم😢😢😢😢😢😆😆😆😕😆😆😕😕😕😕

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ثمین بعد آخرین بتام ک ۶ شد سوم مرداد.. همینجور لک و ترشح و خونریزی.... قهو ه ای قرمز... میگه س ...

حق داری والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان خوبين من بالاخره يبوستم رفت

دوستان شربت لاكتوزبخوريدروزي دوتاقاشق حله دكترگفت توبارداري هم ميشه استفاده كرد

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

انا جون چطوری خوبی

عزیزم دیروز پرولاکتین دادم بعد شرایطشم که خودت میدونی همچی رعایت کردم  ولی امروز یهو یه چی به ذهنم رسید من عفونت ک دارم ۳روز یه بار نزدیکی داریم‌اونم‌کم چون خارش واژن میگیرم بعد تو شرایطش نوشته بود ۱روز قبلش نزدیکی نداشته باشید 

میگم نکنه اشتباه در بیاد بخاطر اینکه ۳روز فاصله داشته رابطم؟

انا جون چطوری خوبی عزیزم دیروز پرولاکتین دادم بعد شرایطشم که خودت میدونی همچی رعایت کردم  ولی ...

سلام عزیزم نه اینکه میگن یه روز قبل رابطه نداشته باشین یعنی اون یه روز رو حتما رابطه نداشته باشین روزای قبلش مهم نیس چ داشته باشین چ نداشته باشین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام ثمین جون عزیزم شما تو هفته ی چندم سقط داشتی میشه علائمش رو بگید؟

من توی ۱۰هفته و ۳روز سقط کردم رشدش اندازه ی ۶_۷هفته بود شکم درد شدید کمر درد شدید داشتم کمرم دقیقا داشت قطع میشد بعد همش لک داشتم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مگه نبايد الان كه بتاي من داره مياد پايين بي بي چكمم كمرنگ شه  چرا داره پررنگ تر ميشه؟؟؟ دفعه ...

چرا افت بتا؟وای من چرا در جریان نیستم

مگه نبايد الان كه بتاي من داره مياد پايين بي بي چكمم كمرنگ شه  چرا داره پررنگ تر ميشه؟؟؟ دفعه ...

عزیزم احتمالا ۲ تا بوده شاید یکیشون از بین رفته و یکی دیگه مونده،فردا دوباره آزمایش بده انشالله  ۲ برابر شده 

عزیزم احتمالا ۲ تا بوده شاید یکیشون از بین رفته و یکی دیگه مونده،فردا دوباره آزمایش بده انشالله  ...

سلام انتظار جون خوبی عزیزم؟ببخشید شما کدوم مرکز یا مطب میری؟نمیدونی دکترای جهاد کیا هستن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین