2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
دقیقا از الان نشستم فکر و خیال می بافم که دو روز دیگه چند میشه آیا؟ چشم دوستم.حتما به توصیه ات عمل ...

دوست جونم انقد استرس نداشته باش ، به خدا آرامش از همه چی مهمتره ، مثل من باش😊😊😁 باهاشون حرف بزن و محبت کن به جوجه هات 😍😍

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
@تورک_آنا      من باز ترشحات قهو ه ای دارم😑

عزیزم نگران نباش به هر حال سیستم بدن به هم ریخته....

شنبه زنگ بزن با ماما مطرح کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون من امروز استرس داشتم، يه فنجون كوچولو گل گاو زبون خوردم، هنوز شش سيكلم اقدام نرفتم، حالا شنيد ...

عزیزم ایشالله خیره.....

یه بار خوردی بهش فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله تخمکای عالی داری و جنینای تپل مپل انتقال بدی عزیزم  انشالله بزودی خبر مادر شدنتو بدی ❤ ...

فداااااااااات عزیزم. انشاءالله به زودی خبر مامان شدن خودت و بقیه منتظرا. راستش نمیدونم اثر اینهمه هورمونه یا چی، اما عجیب دپرسم و اصلا امید ندارم و نگرانم. نمیدونم شایدم نگران سنم هستم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی لی لا جون بابت محبتت  ولی امروز سیکلم کنسل شد  دکتر گف مثل دولبه چاقو میمونی یا خیل ...

میگن همیشه دعا کنید که توی شر، خیری نهفته باشه. البته اینکه شر نیست، من عین مثال رو گفتم. امیدوارم بهترین بهترینا برات اتفاق بیوفته و بیای از یه عالمه شادیت بگی و همه دوستات رو خوشحال کنی عزیز دلم

لی لا ب سلامتی عزیزم ایشالا ک شنبه تخمکای خوب و در نتیجه جنینای تپل برات میشن فقط آرامش داشته باش و ...

فداااات بهار جونم با اینهمه انرژی مثبتی که میدی. آدم وقتی دوستای نازنینی مثل شما داره دیگه غم نداره. می بوسمت نازنینم

سلام انا و دوستان...انا جون من شکمم باد کرده انگار احساس میکنم بزرگه.دوستانی که منوپور با hmg زدید ط ...

من زدم این مشکل رو نداشتم درد هم داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام لی لا جان خوبی؟ من یه مدت نبودم . به سلامتی وارد سیکل شدی؟ بلاخره کدوم دکترو انتخاب کردی؟

خوبم عزیزم. آزیتا جون شما خوبی؟ سلامت باشی، دارم با دکتر عارفی پیش میرم، توکل به خدا. خودت روبراهی عزیز؟

فداااااااااات عزیزم. انشاءالله به زودی خبر مامان شدن خودت و بقیه منتظرا. راستش نمیدونم اثر اینهمه هو ...

نگران نباش عزیزم من امروز رویان که بودم خانم دکترا هر کدوم میگفتن تو ۴۱ سالگی یا ۴۶ سالگی بچه هاشونو دنیا آوردن 

سن شمارو نمیدونم ولی مطمئنم مامانی عزیزم 

بگو بخند خوشحال باش خودتو مخصوصا تو روزای انتقال به بیخیالی بزن و کمتر بهش فکر کنی

خداجونم شکرت       
میگن همیشه دعا کنید که توی شر، خیری نهفته باشه. البته اینکه شر نیست، من عین مثال رو گفتم. امیدوارم ب ...

ممنون بابت محبتت گلم 

انشالله خودمم همین فکرا آرومم میکنه 

مطمئنم خدا بهترین رو برام میخواد با فکرش آرومم میدونم که برای بنده هاش همیشه خوبی رو خواسته 

انشالله توروزایی که پیش رو داریم شاهد خوشحالی و مادر شدن تک تک منتظرا باشیم 

خداجونم شکرت       
فداااااااااات عزیزم. انشاءالله به زودی خبر مامان شدن خودت و بقیه منتظرا. راستش نمیدونم اثر اینهمه هو ...

عزیزم طبیعیه به خاطر هورموناست.....

ایشالله هورمونهای بارداری رو به زودی تجربه خواهی کرد.....

آره عزیزم همینطوره.توی مایع منی نبوده ولی توی نمونه بود

پس خدارو شکر.....

حالا یا انسدادی و قابل حله یا غیر انسدادیه و از همون بافت بیضه اسپرم میگیرن.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....