2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
منم بيشتر روزايي كه روده هام تخليه نداشته، واي توي يه سايت خوندم نشانه زايمان زودرسه، رسما سكته كردم

نه عزیزم این دوست من نه تنها زایمان زودرس نداشته طبیعیم زایمان کرده.....

منم حدودای یه ماه شایدم بیشتره تجربش میکنم....

اگه ربط به زایمان زودرس داشت تا الان حتما خدای نکرده برا من خبری میشد....

پس خودتو نگران نکن ولی تو اولین فرصت با دکترت مطرح کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم از تک تکتون ممنونم کنارم بودین..... راستی کسایی که از این تب سنجهای برا گوش دارن ا ...

آنا جانم من شنيدم بالاترين دقت رو همين تب سنجهاي گوش دارن به منم گفتن واسه بچه از همينا بخر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم اخیرا تجربه میکنم..... مداوم نیست هر از گاهیه خصوصا ببخشیدا وقتی زور میزنم..... یکی از د ...

عزيزم مثل من شدين واسه ترشحات، يادتونه گفتم ترسيدم و رفتم سونو دادم؟ دقيقا روزايي كه بيشتر راه برم يا فعاليت داشته باشم همينجوري ميشه، دكتر كه ميگفت طبيعيه ان شاءالله همينطورم هست

منم بيشتر روزايي كه روده هام تخليه نداشته، واي توي يه سايت خوندم نشانه زايمان زودرسه، رسما سكته كردم

واي منم اول ترسيدم گفتم كيسه آب نشتي نداشته باشه، بعد گفتم نشانه زايمان زودرس نباشه... كه ديگه بيخيال شدم ديدم خيليا ميگن داريم يا داشتيم

نه عزیزم این دوست من نه تنها زایمان زودرس نداشته طبیعیم زایمان کرده..... منم حدودای یه ماه شایدم بی ...

منم تا آخر پنج نداشتم ورودم به شش ماه با اين ترشحات سفيد همراه شد، به همين دليل ترسيدم، يعني تقريبا همون زماني كه شروع شماهم بوده، يعني تغييرات بارداري خيلي سكته آوره، خدا همه باردارا رو كمك كنه اونايي هم كه منتظرن دامنشون سبز بشه انشالا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام دوستان خوبيد؟؟ من دو هفته اي نتونستم سر بزنم سرم شلوغه حسابي... اومدم يه خبري بگيرم ازتون ببينم مامان جديد داريم يا نه؟؟؟ مخصوصا ثمين ، مامان شده؟؟؟؟

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خوش اومدی بله سه تا مامان داریم یکیش هم خداروشکر ثمین جانه

خدارو شكرررررر😍😍😍😍

به همه ماماناي جديد تبريك ميگم به سلامتي طي كنيد اين دوران رو انشالله🙏🏻🙏🏻🤗🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
آنا جانم من شنيدم بالاترين دقت رو همين تب سنجهاي گوش دارن به منم گفتن واسه بچه از همينا بخر

عزیزم همسرم رفته از اینایی که میگیرن رو پیشونی خریده.....

میگفت چون دیدم اجازه نمیده چیزی تو گوشش کنیم گفتم باز از این بیشتر میشه استفاده کرد.....

دیگه توکل به خدا گرفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همین روال خوبه..... یا میتونی گرمی بخوری کنارش مثلا کاسنی بخوری.....

انا جان من اومدم خونه مامانم.قرص داکسی سایکلین رو که 12ساعته باید بخورم یادم رفته بیارم.

میتونم بجاس اموکسی سیلین بخورم امشب؟

اشکال نداره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان خوبيد؟؟ من دو هفته اي نتونستم سر بزنم سرم شلوغه حسابي... اومدم يه خبري بگيرم ازتون ببينم ...

مامان جدید بله زیاد داریم.....

ثمین جونمونم مامان شده شکر خدا.....

انا جان من اومدم خونه مامانم.قرص داکسی سایکلین رو که 12ساعته باید بخورم یادم رفته بیارم. میتونم بجا ...

فکر نکنم سنخیتی داشته باشن.....

پس من چطوری همزمان با انتقال و تا همین الانم که 9روز از انتقال میگذره دارم پردنیزولون مصرف میکنم؟حتی ...

ثمين جون الان پستت رو ديدم شرمنده.. حالا به هر علتي كه براي شما اينجوري تجويز شده كه حتما متناسب با شرايطتون بوده، مهم اينه كه خدا رو شكر جواب گرفتي و مثبت شدي... خيلي بهت تبريك ميگم عزيزم انشالله كه اين دفعه تا آخرش خوب خوب پيش بره🤗😍❤️

سلام به همگی

من سه شنبه ازمایش  بتا داده بودم و بتام +شده بود دکتر درخواست تیتر نداده بود ولی ازمایش عدد زده بود برام 21.7 چون عددش کم بود اعلام نکردم که استرس وارد نکنم خخخ امروز دقیقا بعد 48ساعت بتام 3.5 برابر شد و 67.2 شد دکتر که گفت عالیه نمیدونم والا.از دیشبم آنوکسان میزنم شبی 1دونه .حالا مشکل اینجاست از صبح ترشحات قهوه ایم زیاد شده و دل درد .گاهی هم رنگ ترشحم ی کم روشن میشه به قرمزی میزنه و من مربوطش میدم به انوکسان چون سقط داشتم و ترشحاتم مثل سقطم نیست حالا سوالم اینه آسپرین و آنوکسان رو قطع کنم یا ادامه بدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جون الان پستت رو ديدم شرمنده.. حالا به هر علتي كه براي شما اينجوري تجويز شده كه حتما متناسب با ...

ممنونم خواهری فدات انشالله تا تهش به خیری بگذره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....