2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
2 روز پیش 355 امروز 345 من میدونستم... این دلدردا واسم آشنا بود

عزیزم دو روز دیگه تکرار کن.....

میدونم احتمالش کمه اما ممکنه بالا بره.....

هرردورو یه جا انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان مفید من شنیدم خوب نیست...آنا جون من تعریف پاسارگاد هم خیلی شنیدم دکترای خوبی برای اطفال دا ...

رفتیم نیکان.....

گفت گلوش التهاب داره دارو داده توکل به خدا.....

تبش بالای ۳۹ بود.....

فعلا شیاف گذاشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من ۱۸ مرداد انتقال دادم..جنین ۴ روزه...کی برم واسه آزمایش؟۳۱ام یا ۱ام؟

یکم برو.....

عزیزم امیدت رو از دست نده شاید دوقلو بوده و الان یه قل باشه واسه همین کم شده باشه یادمه قبلا خوندم ...

چرا پیش اومده واسه همین گفتم تکرار کنه اگه بازم پایین اومد منتفیه نه که جای امید داره....

آنا جان سلام  من دوتا سوال داشتم  یکی اینکه من الان دوهفته هستش که متفورمین میخورم پلی ک ...

عزیزم والا در مورد متفورمین خیلی نمیدونم اما فکر کنم همینطوری نباید قطعش کنی....

فولیاتم احتمال تبدیل به کیست رو داره اما ایشالله که نمیشه.....

عزیزم والا در مورد متفورمین خیلی نمیدونم اما فکر کنم همینطوری نباید قطعش کنی.... فولیاتم احتمال تبد ...

امروز ۱۳ پری هستم نمیتونم سر خود ال دی بخورم که کیست نزنم؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم من متفورمین میخورم...متفورمین قاعدگی تنظیم میکنه و قندو بالانس میکنه..کلا برای کسایی ک پلی کیس ...

درسته عزیزم دکترم گف متفورمین برای کسایی هستش که قند و fshبالایی دارن ولی من قندو fshام خوب بود ولی بااین حال دکتر گف مصرف کنی بهتره 

پس من نیاز نیست آمپول بزنم یا قرصی چیزی بخورم؟؟؟ 

این ماه پریود میشم؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم به نیتت صد تا صلوات میفرستم  ان شالله که چیزی نیس وبلا ازتون به دور باشه ...

فدات بشم.....

از تک تک دوستان ممنونم.....

ببخشید میشه قسمت موروفولوژی رو تفسیر کنید من سر در نمیارم.تحرکشم که کلاس آ 5هست چطوری خوبه این. دی ...

مورفو که سه درصد نرمال بود... 

تحرک تندش ۵ بود اما کندشم مهمه که فکر کنم ۳۵ بود.....

برا همسر من تحرک تند ۵ و کندش خیلی کمتر بود.....

دی اف آیم هر دو آیتمش خوبه......

روند سل و گلبول سفیدو فقط میدونم هر چی کم باشه بهتره.....

حدودای صفر تا یک.....

مورفو که سه درصد نرمال بود...  تحرک تندش ۵ بود اما کندشم مهمه که فکر کنم ۳۵ بود..... برا همسر ...

ازمایشات خودمه چیه نوشته ...البته اگه خطتشو میتونید بخونید...

پرسیدم گفت ایمنی.عکس رنگی.عفونتها سقط و یکیشم دارو تقویتی بود

حالا شنبه میرم ببینم کجا انجام میدن این ازمایشات رو ...

آنا جونم اصلا لازم نیست بچه روتو این بیمارستان های الوده ببری. فقط فعلا تبش رو با استامینوفن وپاشوی ...

اتفاقا منم از این بابت معمولا برا رفتن به بیمارستان و مراکز درمانی مقاومت میکنم اما این دفعه واقعا تبش بالا بود بهم استرس میداد و هیچ جوره کنترل نمیشد همش در حال پاشویه و استامینوفن دادن بودیم اما فقط پنج دقیقه خنک میشد بدنش بعد دوباره بالا میرفت.....

مجبور شدم ببرمش همون نیکان ظاهرا گفت التهاب داره گلوش.....

از ترس نه پیش بقیه مریضا نشستیم نه تا حد ممکن تماس نداشتیم......

توکل به خدا فعلا دارو داده.....

استا و آموکسی سیلین.....

گفت تا دو روز کنترل نشد دوباره بیارینش.....