2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
خانمایی که متفورمین میخورین با متفورمین هرماه سر موعدتون پریود میشین ؟؟؟ این قرص تازه برای من تجویز ...

عزیزم من متفورمین میخورم...متفورمین قاعدگی تنظیم میکنه و قندو بالانس میکنه..کلا برای کسایی ک پلی کیستیک هستن خوبه...من الانم ک باردارم هر روز ی دونه با نهارم میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوبم و دارم دوهفته انتظار بعد از انتقال رو میگذرونم هفته آینده آزمایش دارم و به شدت نگرانم ...

سلام دوست قدیمی ...خوشحال شدم دیدمت !

ان شالله چند روز دیگه بیای وخبر مامان شدنت رو بدی ..الهی امین 

سلام دوست قدیمی ...خوشحال شدم دیدمت ! ان شالله چند روز دیگه بیای وخبر مامان شدنت رو بدی ..الهی امین ...

سلام شاینا جونم،خوبی عزیزم؟

چه خبرا؟چیکارا میکنی؟

مرسی از دعات عزیزم

آنا جونم

اصلا لازم نیست بچه روتو این بیمارستان های الوده ببری. فقط فعلا تبش رو با استامینوفن وپاشویه کنترل کن. الان بیمارستان هم ببری فقط استامینوفن میده چون میگی که علامت دیگه ای نداره اینو میگم. دختر منم هفته پیش همینطور بود سه روز تب داشت و ما کنترلش کردیم بعد هم خوب شد. ایناویروسیه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش. من همسرم پزشکه حتی وقتی خودش نیست نمیزاره من بچه هاروبیمارستان ببرم میگه اونجا پراز الودگیه

سلام شاینا جونم،خوبی عزیزم؟ چه خبرا؟چیکارا میکنی؟ مرسی از دعات عزیزم

خوبم عزیزم...

خبر سلامتیت  ...فعلا منتظرم دکترم وقت عمل هیسترو رو تعیین کنه وبررسی بشم ..التماس دعا دارم از همه دوستان خوبم 

خوبم عزیزم... خبر سلامتیت  ...فعلا منتظرم دکترم وقت عمل هیسترو رو تعیین کنه وبررسی بشم ..التما ...

سلامت باشی،ایشالله همیشه خوب باشی عزیزم

ایشالله که عملت عالی پیش میره

بهترین ها رو از خدا میخوام برات

من چهاردهم انتقال دادم آزمایشم سه شنبه س روز انتقال رو هم حساب میکنین یا از فرداش میشمرین؟

مثل اینکه دوستان میگن ار فرداش بشمرین .شما یک روز بعد از من انتقال دادین عزیزم.ایشالا مثبت بشین

مثل اینکه دوستان میگن ار فرداش بشمرین .شما یک روز بعد از من انتقال دادین عزیزم.ایشالا مثبت بشین

مرسی عزیزم

ایشالله شما هم نه ماه عالی رو پشت سر بذاری عزیزم و دلت خوش باشه همیشه