2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
ممنون.آخه اصلا اینا رو تداشتم تا یکی دو روز قبل موعد پری. به نظرتون نرم از بدم؟  هم بتا هم تی ...

عزیزم هر دورو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی من رفتم پیش چند تا متخصص که گفتن ما از مشکل تو سر در نمیاریم .پیش چند تا فوق متخص ...

عزیزم ظاهرا که همه چی خوبه.....

اسپرمشم خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط تب داره؟ خدایی نکرده تهوع و اسهال؟ آنا نکنه آبله مرغون باشه...آخه اولش تب میکنه بعد دونه میریزه ...

والا عزیزم نمیدونم چیه به خدا.....

اول فقط پیشونیش داغ بود.....

بعد همه بدنش زاغ شد.....

شب به بند شستیمش.....

اصلا قطع نمیشه.....

هیچیم نمیخوره فقط شیر خورده.....

نه اسهال نه استفراغ.....

نه سرفه ای.....

هیچ نشونه ای نداره.....

غیر طب.....

نه آبریزشی.....

خدا بچه هیچ کسیو مریض نکنه.....

آبله مرغانو چطوری میگیرن اینکه با کسی در تماس نبوده.....

همینطوری مگه میگیرن؟

والا عزیزم نمیدونم چیه به خدا..... اول فقط پیشونیش داغ بود..... بعد همه بدنش زاغ شد..... شب به بن ...

آنا جان من شوهرمو پسر خالم همه اینجوری شدن

علائمش مثل سرماخوردگیه

ولی یه ویروسه که میره تو روده

عفونت روده ای میگیرن

بردی دکتر؟؟؟

انا جون جوانه گندم برای قبل خوبه با بعد انتقال؟؟؟؟

من جوانه رو اینطوری نخوردم پودرشو تو سوپام میریختم.....

قبل و بعدش هر دو استفاده کردم.....

آنا جون  با توجه به جواب ازمایشات همسرم که خوب و نرماله .گفت شما مشکلی نداری .و احتمالا مشکل ی ...

عزیزم ایشالله خیره و بهترینا منتظرته....

آنا جان تب های بی علت تو بچه ها چند وقته زیاد شده، اگر نگرانی بیمارستان نیکان برو، اونجا مطمئنه

ممنون عزیزم.....

توکل به خدا.....

مونده بودم کجا برم.....

ممنون که گفتی....

بیمارستان مفید چی اونجا چطوره؟

تا حالا نرفتیم.....

اره دکترم گفت نرمال و خوبه...دیگه همسرت مشکلی نداره.خواستم اگه کسی سر در میاره دقیقان بگه اینا چیه . ...

مورفو که خوبه، تحرکم خوبه.....

دی اف آی هم خوبه نگران نباش.....

آنا جان من شوهرمو پسر خالم همه اینجوری شدن علائمش مثل سرماخوردگیه ولی یه ویروسه که میره تو روده ع ...

عزیزم هنوز نبردم.....

آخر هفته متنفرم از دکتر رفتن....

جای درست درمونم نمیشه پیدا کرد.....

آخه اسهالم نیست....