2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
من ونینی هم خوبیم و داریم برای خاله هاش دعا کنیم😍...ایشالا ک عزیزم ب خواسته دلت میرسی🙏 ...ب امید خ ...

سلامت باشی گلم انشالله ک خودت و نی نی خوشگل و شوهرت همیشه سلامت و خوب و خوش باشین.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار برا صبح.....

سلام.

بازم منفی بود.

یعنی خط دوم بجای اینکه صورتی باشه مثلا هاله سفید داشت و راست و چپش صورتی بود.

به نطرتون طبیعیه بعد از پانکچر پریود مشکل دار بشه؟ 

البته من یک بار بعد از پانکچر پریود شدم و خیلی زیلد بود.این الان دومیشه که نمیشم.

میشه طبیعی باشه این تاخیر یک هفته ای؟ بدون بار داری؟

باید چیکار کنم؟ دکترم تهرانه.

ممنون 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
می خوای عکسشو بذار که متخصصین بی بی چک نظر. بدن

راستش انداختم دور.نکردم هم عکس بگیرم.

حالا فردا باز تکرار میکنم.

از یک طرف دیگه الان زنگ زدم مرکز.گفت طبیعیه عقب بیفته، تا ده روز آینده پریود میشی.

یعنی اینهمه سینه درد و بی حالی و تهوع همه توهمه؟😏

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستش انداختم دور.نکردم هم عکس بگیرم. حالا فردا باز تکرار میکنم. از یک طرف دیگه الان زنگ زدم مرکز. ...

خب خیلی از این علائم مربوط به داروهایی هست که استفاده کردین.امیدوارم هر چی به خیر و صلاحه براتون پیش بیاد

سلام. بازم منفی بود. یعنی خط دوم بجای اینکه صورتی باشه مثلا هاله سفید داشت و راست و چپش صورتی بود. ...

انشاالله که باردار باشی .هر چی خیر واست پیش بیاد و لابت منفی شدن متاسفم .توکل بخدا باشه .ولی بعد منفی شدن انتقال عادت نامنظم میشه .مال من حتی  12 روز هم به تاخیر افتاده ..نگران نباش .دوتا پریود نامنظم بعد منظم میشه ....منم اولین بار چه فکرا که نکردم هستم نیستم ...

بچه ها من امروز دومین بتامو دادم دعا کنین خوب باشه...

حتما به لطف خدا عالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  ان شالله چیز مهمی نباشه عزیزم وخیلی زود حال دخملی خوب بشه ..

فدات بشم عزیزم.....

هنوزم تب داره نمیدونم برا چیه.....

احتمالا دندون داره در نیاره نمیدونم والا.....

این موقع هام که غیر اورژانس و درمانگاها جایی نیست آدم جرات نمیکنه بچه شو بسپره بهشون.....

فعلا هی پاشویه میکنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز اولین بتامو دادم.امید به خدا. برام دعا کنید

ایشالله امروزم فقط خبرای خوب باشه.....

ممون آنا جون مریونال قوی تره یا منوتروپین؟ برای کسایی که ذخیره شون پایینه؟

والا برا من مریونال فکر کنم بهتر جواب داد.....

یه مشکلی دارم. 2 بار تمام سعی و تلاشمون رو کردیم که آزمایش اس پرم بدیم ولی نمیشه. کا ند وم شیت هم اس ...

عزیزم به اورولوژیست همسرتون بگین، حتما تادالافیل تجویز می کنه، ما هم همین مشکل رو داشتیم، درست شد

😭😭😭😭😭بچه ها شياف استفاده  كردني ببخشيد بعد مدتي مقداريش مياد بيرون

اگه حداقل نیم ساعت میخوابی اونی که میاد قسمت مومشه داروش جذب شده.....

سلام .خانما جواب آز بتا بار اول منفی باشه دو روز دیگم باید آزمایش داده بشه

بله عزیزم حتما تکرار کن چون ممکنه بتا دیر بالا بره....