2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
سلام بچه ها  کسی آمپول hmg  زده؟؟؟؟اگه بله بعد از اون واکنش بدنتون چی بود و شبی چند تا؟؟؟ ...

عزیرم اینجا همه تقریبا این آمپولو زدن شما کدوم مارکشو منظورته؟

تعدادش با هم قابل مقایسه نیست.....

یکی مثل من بیشتر داشته یکیم کمتر.....

خوب برا تحریک تخمدانه.....

نباید با شروعش دولا راست بشی زیاد.....

جارو برقی ممنوع.....

آب زیاد بخور.....

تخمدانات تیر میکشن.....

بزرگتر میشن....

به مرور ترشحات تخمک گذاری شروع میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم اینجا همه تقریبا این آمپولو زدن شما کدوم مارکشو منظورته؟ تعدادش با هم قابل مقایسه نیست..... ...

منیوپور منظورمه...به من 30 تا داده .شبی 3 اا😢😢😢اا نباید دولا بشم...ممنون از راهنماییت من اصلا نمیدونستم...راستی حمام رفتن اشکالی نداره؟؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز تخمک کشی کردم امروز جنین تشکیل میشه؟؟؟

منم دیروز تخمک کشی داشتم.چهار تا کشیدن.شما چند تا؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

البته منم شش تا بودن که چهارتاش خوب بود.به منم گفتن شنبه.من که براشون صدقه میندازم و ذکر میگم انرژی مثبت براشون میفرستم..دیگه هرچه خواست خداست راضی ام 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

راستی بچه ها شیاف پروژسترون کارش چیه.از بعد تخمک کشی گفتن مقعدی استفاده کنم روزی دوتا

عزیزم معمولا ضخامت ۸ تا ۱۲ باشه خوبه..... عزیزم فکر نکنم آمپول و شیاف فرقی کنن..... نگران نباش.... ...

اناجون واقعا خدا تورو فرشته برامون فرستاده كلا ادمو خيالشو راحت ميكني، ميشه لطفا برام دعا كني اين دفعه مثبت بشم

ممنون. عزیزم محبت کردی پس همینا رو برم بدم  عکس رنگی هم باید. بندازم دلهره اونم افتاده به دلم ...

عزیزم میشه لطفا بگید دکتر نصر واسه عکس رنگی کجا رو بهتون پیشنهاد دادن؟؟الان چند وقته که تخمدانم درد میکنه و نگران برگشت اندو هستم..گفتم با جواب عکس دوباره برم پیش دکتر....

.اما خب لوله ها کات شدن و احتمالا کمتر درد بکشم واسه انجام عکس...من سری پیش صارم رفتم که با بیحسی بود فکر کنم که درد کمتری داشتم...امیدوارم شما هم به خوبی طی کنی این مرحله رو...نگران نباشید قبلش مسکن مصرف کنید و اگه مشکل خاصی نداشته باشید انشاا....قطعا درد خیلی کمتری دارید خیالتون راحت باشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستان دختر من از دیروز ظهر یه کوچولو تب کرده بود اما از آخر شب تا الان یه بند داریم پاشویه میکنیم د ...

سلام به همگی 

ان شالله چیز مهمی نباشه عزیزم وخیلی زود حال دخملی خوب بشه ..