2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

دوستان بیایین هر کی میتونه برا اینکه لاله جون خودش و همسرش و دردونش خوب باشن دعا کنیم.....

هر جوری که راحتترین.....

صلوات.....

امن یجیب.....

هر دعایی که بیشتر بهش اعتقاد دارین.....

یا سوره قران.....

خلاصه بیایین دسته جمعی براش دعا کنیم ایشالله زودی بیاد همه رو از نگرانی در بیاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ب همگی،ثمین جون تبریک میگم بارداریتو ان شالله اینبار نی نی نازتو بغل بگیری ب سلامتی،

دخمل منم ب دنیا اومد  البته باید زودتر از این خبر میدادم ولی بچه داری همه وقت آدمو میگیره امیدوارم این شب نخوابیا  قسمت همه منتظرا بشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون خوبی؟ 

میگم من بعد زایمان هم تنبلی کردم هم وقت ننیشد امپولا سلکسانمو سر وقت بزنم مثلا یه روز در میون یا دو روز در میون زدم دکتر گفته بود تا 40روز بعد رایمات باید بزنی حالا 40روز گذشته و 14تا از امپولا موند ب نظرت مشکلی پیش میاد؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان بیایین هر کی میتونه برا اینکه لاله جون خودش و همسرش و دردونش خوب باشن دعا کنیم..... هر جوری ...

منم ميخواستم همين پيشنهاد رو بدم، انشاالله همه چيز خوب براش پيش رفته باشه، الهي آمين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
دوستان بیایین هر کی میتونه برا اینکه لاله جون خودش و همسرش و دردونش خوب باشن دعا کنیم..... هر جوری ...

حتما حتما، خيلي تو فكرشم و روزي ١٠ بار ميام سر ميزنم ببينم اومده يا نه، ان شاءالله كه سرش جاهاي خوب گرم باشه و همه چي عالي باشه و بياد خبر بده بهمون

آنا جان دكتر واستون بتامتازون رو هفته چند تجويز ميكنه؟ 

سلام ب همگی،ثمین جون تبریک میگم بارداریتو ان شالله اینبار نی نی نازتو بغل بگیری ب سلامتی، دخمل منم ...

مبارك باشه عزيزم به سلامتي ان شاءالله دختر گلت عاقبت بخير باشه

سلام ب همگی،ثمین جون تبریک میگم بارداریتو ان شالله اینبار نی نی نازتو بغل بگیری ب سلامتی، دخمل منم ...

سلام عزیزم....

مبارک باشه....

قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشه و تنش سلامت و همیشه شاد و موفق زیر سایه مامان باباش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خوبی؟  میگم من بعد زایمان هم تنبلی کردم هم وقت ننیشد امپولا سلکسانمو سر وقت بزنم مثلا ...

به نظرم بقیه رو هم بزن....

به منم گفته بود تا ۶ هفته بزنم اما نه دقیقا از روز رایمان.....

گفته بود زخمت خوب شد شش هفته بزن.....

حتما حتما، خيلي تو فكرشم و روزي ١٠ بار ميام سر ميزنم ببينم اومده يا نه، ان شاءالله كه سرش جاهاي خوب ...

والا این سری برا من هفته ۲۷ زدم....

سری قبلم ۲۸ یا ۲۹.....

دوستان دختر من از دیروز ظهر یه کوچولو تب کرده بود اما از آخر شب تا الان یه بند داریم پاشویه میکنیم دوباره تبش بالا میره.....

دعا کنین چیز مهمی نباشه.....

نمیدونم چرا تب کرده سرماخوردگی یا چیز خاصی نمیبینم.....

تا فردا صبح سر کنیم اگه بهتر نشد باید ببریمش دکتر.....

سلام بچه ها

فقط میخاستم بگم خدا انشالله دامن همه منتظرا رو سبز کنه و امید هیچ کسی رو ناامید نکنه آمین

منم بعده هشت سال انتظار خدا بهم فرزند داد

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
سلام بچه ها فقط میخاستم بگم خدا انشالله دامن همه منتظرا رو سبز کنه و امید هیچ کسی رو ناامید نکنه آم ...

عزیزم خدارو شکرررررررر.....

گوارای وجودت......

ایشالله صحیح و سالم و شاد باشه و همیشه شاهد موفقیتاش باشین....

عزیزم خدارو شکرررررررر..... گوارای وجودت...... ایشالله صحیح و سالم و شاد باشه و همیشه شاهد موفقیتا ...

ممنون عزیزم

انشالله شما هم بسلامتی گل پسرت رو بغل کنی و لذتش رو ببری....

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

سلام بچه ها 

کسی آمپول hmg  زده؟؟؟؟اگه بله بعد از اون واکنش بدنتون چی بود و شبی چند تا؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید..و اینکه نتیجه گرفتید؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...