2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
عزیزم خوبی؟ دردونت چطوره؟ همه چی خوبه؟

قربونت شکر خوبه . اما بدونی چه داستانها کشیدم من.‌ چند روز قبل تایم زایمان حرکت جنین کم شد عصری زنگ‌زدم مطب به جایی اینکه دکت راهنمایی کنه شب برم بیمارستان نوار قلب و... گفت صبح بیا زایمان.

بچه نازنیم رو چند روز بردن nicu بعد رفتیم خونه. دوباره به خاطر زردی بستری شد و..

من اصلا اصلا از زایمانم راضی نبودم.

هنوز جای سوندم اذیته. آنا چون دکتر دختر گلت کیه؟

من انقدر ناراحتم از آبان اصلا درست راهنمایی نکردن مارو

اشتباه کردم نیکان نرفتم

والا سه تا فولی برا دو تا عمل یعنی عمل خودت و همسرت یه کم کمه.... همسرتم شرایطش جوری نیست بگیم خوب ...

ممنون آناجون ببینم تا فردا صبح که دوباره سونو دارم چی میشه 

بچه ها لطفا برام دعا کنید🤕🤕🤕😔

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین عزیزم انگار خودم مامان شدم، خدا رو شکر که مثبت شدی، ان شاء الله به سلامتی بغلش(ون) کنی، ان قدر ...

ممنونم خواهری ولی باز ترشح قهوه اییم شروع شد خیلی عصبیم اه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان ی سوال

بعد تزریق امپول آنوکسان میشه یخ گذاشت جای تزریق؟همون مثل گونال تزریق کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم من ی سوال داشتم بعداز۶ماه ک ازمیکروی ناموفقم گذشت وشوهرم تحت نظردکتراورولوژیست بودبه لطف ...

سلام شما همون سارگلی هستی که مثل من تو اسفند ماه انتقال داشتی عزیزم؟؟؟

خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشالله بارداری راحتی داشته باشی ونی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری 😍😍😗😗

خداجونم شکرت       
سلام شما همون سارگلی هستی که مثل من تو اسفند ماه انتقال داشتی عزیزم؟؟؟ خیلی خیلی بهت تبریک میگم انش ...

سلام عزیزم آره فدات بشم الهی ک خداقسمت شماوهمه دوستان منتظرکنه ومثل مایه دفعه غافلگیربشید

سلام عزیزم من ی سوال داشتم بعداز۶ماه ک ازمیکروی ناموفقم گذشت وشوهرم تحت نظردکتراورولوژیست بودبه لطف ...

عزیزم ۴ هفته و پنج روز هستی....

خیلی خیلی مبارکت باشه.....

گوارای وجودت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم امروز رفتم سونو و خودم به دکتر پیشنهاد سیکل نچرال رو برای انتقال دادم چون نمیخواستم ...

عزیزم میشه درمورد نچرال توضیح بدی؟استرادیول را برا چی میدن؟دکترم صدتا استرادیول دیروز برامن نوشت

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم آره فدات بشم الهی ک خداقسمت شماوهمه دوستان منتظرکنه ومثل مایه دفعه غافلگیربشید

قربونت عزیزم مبارک باشه 

قسمت این بوده خدا طبیعی غافلگیرتون کنه عزیزم 

مراقب خودت و نی نی نازت باش😙😙😙

خداجونم شکرت