2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

[QUOTE=66682415]وای دختر اگه اندومتریوز داری با روغن اصلآ رحم تخمدان ماساژ نده چون من اون ماهی که ماساژ دادم جدای از ...[/QUOT

Q

U

ممنونم عزیزم.تاحالا که تو سونوهام بهم چیزی نگفتن.ولی دیگه ماساژ هم ندادم و نمیدم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا ایمنین البته غیر سی دی مارکرا.....

یعنی فقط ایمنی هست انعقادی جداهست؟؟؟

هزینش میدونین چقدر میشه؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم والا ضخامت با سونو مشخص میشه..... در مورد رحم سردم والا من ترجیحا با اصلاح تغذیه درمانش کردم. ...

انا جان میشه لطف کنی بگی اصلاح تغذیه برا رحم سرد چی بوده؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
چه دارویی عزیزم؟

واسه استرادیولم که بالاس؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام،مرمر جان تایپیکارو خوندم،ظاهراً شما هم مشکل آندومتر داشتید،الان مشکلتون حل شده؟ آندومتر من به د ...

عزیزم توی همین سایت دوستان گفتند باخوردن لوبیاسبز پخته وآجیل سویا وگوجه فرنگی ونشاسته توی آب ضخامت آندومتر رو بالا بردن خودتون هم تحقیق کنید اگر درست بود استفاده کنید

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام دوستان خوبم 

من امروز به دستيار  دكترم زنگ زدم اخه خيلى ذهنم درگير كرده بود اين موضوع لكه بينى چرا من نمى شم🤔 

گفت طبيعى هست لكه بينى نداشته باشى در صورت لكه بينى به داروهات بايد اضافه بشه

در كل دوستانى كه مثل من هستند نگران نباشيد 

طبيعى هست 🤗🤗🤗

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آره فدات شم. مهم نیست آمپول زدنش . مثل اینکه الان این آمپول کم یاب شده. نگرانم نتونم پیداش کنم. شما ...

عزیزم من دوشنبه  مریونال خریدم دونه ای ۵۰ تومن

وپرگرویس ۱۸۰ تومن 

من دکترم گفت کدوم داروخونه داره که البته داروخونه نزدیک به مطب  بود می تونی ازدکترت بپرسی که نگردی داروخونه ها رو

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
لی لا جان عزیزم ممنون از توضیحات...خیلی عالی بود....امروز نوبت دارم ببینم تشخیص اولیه چی هست؟؟حتما د ...

عزیزم انشاءالله فقط خیر و شادی برات تو راه باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی فقط ایمنی هست انعقادی جداهست؟؟؟ هزینش میدونین چقدر میشه؟

عزیزم اینا ایمنیان.....

هزینه اینارو نمیدونم چون من اینارو سال ۹۴ با بقیه آزهای ایمنی و انعقادی یه جا داده بودم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان من فردا انتقال دارم بیمارستان بهمن با رزاقی جنین 5روزه ست روز 18 پریودیم احتمالا 3تا ...

ان شاالله که دست پربر می گردید

عزیزم استرادیول رو ازچند دوره شروع کردید به خوردن؟

[QUOTE=66691958]نه دیگه همونه دیگه..... مهرم که داره..... دبل ماکرارو مینویسه و سونوی ان تی..... به نظرم بده ببره ...[/QUOTE]

انا جان من تروييد و إيدز و هپاتيت .سر عمل پانچكر م ازمايش دادم 

جديد هست يعنى باز براى غربالگرى سه ماه اول  بايد ازمايش اينها هم بدم من اسمش مياد بدم مياد 😞فكر كنم ٩٩درصد ادمها اينجورى هستند 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻