2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
آز سه ماهه همون تیرویید و اچ آی وی و قند و ویتامین دی و این چیزاست؟ من یدونه دکتر برام نوشت هفته ۹ ...

عزیزم والا قند و ادرار و تیروئید و دبل مارکرا و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان كسي خصوصي با لاله جون ارتباط نداره؟ كم كم نگراني داره وجودم رو ميگيره؟

والا منم نگرانم اما اصلا ارتباط ندارم غیر اینجا و خصوصی....

هر کسی ارتباط تلفنی داره ازش خبر بگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من دوشنبه كه پورلوتون زدم جاش سفت شده، حوله گرم مفيد هست كه بزارم؟

آره عزیزم بذار....

دستور غذایی خاصی بنظرتون رعایت کنم یا همون چیزهایی ک از قبل میخوردم شیر سویا بخورم؟تو صفحهای اول ن ...

عزیزم شیر سویا برا آندومتریوزیا و کسایی که کم کاری تیروئید دارن میدونم خوب نیست.....

سلام دوستان امیدوارم خوب و خوش و موفق باشین. دوستان من ی سری دارو اضافی دارم تو شرایط درست نگهش داشت ...

سلام عزیزم 

چه خوب شد اومدی ویه خبری از خودت دادی ...به فکرت بودم 

مبارک باشه 

کاش لاله جون هم بیاد واز خودش یه خبری بده !

سلام آنای مهربونم

من امروز پانکچر شدم.از شش تا چهارتا برام کشیدن

گفتن شنبه برم.اگه لقاح صورت گرفت انتقال بدن.فقط هم شیاف پروژسترون بهم داده روزی دوتا

اگه یادت باشه استرادیولم بالا بود هیچ دارویی برا این بهم.نداده ؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام  آنا جون من امروز روز ۱۲ پریودم بود که سونو شدم اگه یادتون باشه سری پیش با ۳۰ تا تخمک هایپ ...

والا سه تا فولی برا دو تا عمل یعنی عمل خودت و همسرت یه کم کمه....

همسرتم شرایطش جوری نیست بگیم خوب لااقل آی یو آی کن......

به نظرم میاد لااقل میتونن تورو پانکچر کنن و تخمکاتو فریز کنن اگه به درد خوردن....

بعد یه دوره دیگه دارو بگیری و تخمکت بیشتر شد همسرتم عمل کنه.....

البته این پیشنهاده نمیدونم تا چه حد با شرایط شما جوره و عملیه.....

شب قبل انتقال نزدیکی مشکلی داره؟من شنیدم به ارگاسم برسن برا انتقال مفیده.ایا این صحت داره ؟

والا دکتر من گفت خوله مام انجام دادیم.....

اگه ممنوعیت ندارین انجام بدین.....

سلام اناجون ي سوال دارم اگه زن وشوهرهردوگروه خونيشون oمثبت باشه ربطي ب بارداري وسقط داره؟؟؟

نه عزیزم چه ربطی داره؟

مگه چه ایرادی داره هر دو او + باشن؟

سلام دوستان امیدوارم خوب و خوش و موفق باشین. دوستان من ی سری دارو اضافی دارم تو شرایط درست نگهش داشت ...

عزیزم خوبی؟

دردونت چطوره؟

همه چی خوبه؟

عزيزم من و همسرم، پدر و مادرامون، همه oمثبتيم، فك كنم واسه زردي نوزاد فقط تاثير داره

عزیزم اتفاقا احتمال زردیم پایین میاد.....

چون بچه هام هم گروه خونی مادرن و عدم سازگاری وجود نداره....

آناجون. برای لاپاراسکوپی شب قبلش بستری تون کردن؟؟؟؟ یا بعدش یک شب نگه داشتن توی بیمارستان؟

عزیزم منو یه روز قبل عمل بستری کردن.....

انما و شستشوی روده داشتم....

فرداش عمل کردن.....

پس فردا ظهر مرخص کردن یعنی سه روز و دو شب بیمارستان بودم.....