2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
عزیزم دیدی آدم خسته هست بدنشو کش و قوس میده؟ بعضیا همینطوری بدنشونو مش و قوس میدن..... یادمه یه با ...

اها.. هرچیو نگاه میکنی برمیگرده به این انعقادی و تکمیلی...لامصب😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ها والا ديروز چهارتاقاشق غذاخوري روغن زيتون خوردم هنوهيچي  شياف نميتونم

اگه باردار نیستی روغن کرچک خوراکی بخور بی ادبی نباشه ولی وای دیگه رو پا بند نیستی همش باید بری دستشویی من که اخراش به گریه افتاده بودم شدید چون اصلآ از دستشویی نمیتونستم بیام بیرون

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=66695211]عزیزم معمولا عضلانیه و به باسنت میزنی..... تزریقش کاری نداره یه تزریق عضلانیه فقط برا آماده کردنش چ ...[/QUO

مرسی عزیزم از راهنمائیت. ولی گفته 2 تا صبح بزنم و 2 تا شب. ممنونم عزیزم

[QUOTE=66695211]عزیزم معمولا عضلانیه و به باسنت میزنی..... تزریقش کاری نداره یه تزریق عضلانیه فقط بر ...

کارت سختتر میشه.....

کاش همسرت تزریق میکرد روزی دو بار باید بری تزریقات؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سحر جون درمانگاه شبانه روزی نرسیده به میدان ونک ، تو خیابان برزیل

مرسی عزیزم داشتم فکر می کردم برم بیمارستان کسری توی آرژانتین. آخه یکی بهم گفته بود توی شکم تزریق میشه. ممنونم عزیزم از راهنمائیت.

کارت سختتر میشه..... کاش همسرت تزریق میکرد روزی دو بار باید بری تزریقات؟

آره فدات شم. مهم نیست آمپول زدنش . مثل اینکه الان این آمپول کم یاب شده. نگرانم نتونم پیداش کنم. شما می دونی حدودا چه قیمتیه؟

دوستان امروز روز پنجم تاخیر پری هست.

روز اول و دوم بی بی چک زدم منفی بود.

الان همسرم بخره بیاره میتونم بزنم؟ یا بهتره بذارم فردا با ادرار صبحگاهی امتحان کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خانمها تو این تاپیک کسی بوده آزمایش اولش منفی باشه دومی مثبت لطفا بگید 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
یعنی پی جی اس انجام دادین؟ میتونم بپرسم هزینش چقد بوده؟ چون هزینه پی جی اس خیلی بالاست.....

والا اسمش نمیدونم ولی ۵ تومنی هزینه شد،جنینام بلاستوسیت هستند 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
آره فدات شم. مهم نیست آمپول زدنش . مثل اینکه الان این آمپول کم یاب شده. نگرانم نتونم پیداش کنم. شما ...

عزیزم قیمت جدید ندارم اما اون زمان آزلدش حدودای پنجاه بود.....

با بیمه حدودای ۳۰ بود فکر کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان امروز روز پنجم تاخیر پری هست. روز اول و دوم بی بی چک زدم منفی بود. الان همسرم بخره بیاره می ...

بذار برا صبح.....

خانمها تو این تاپیک کسی بوده آزمایش اولش منفی باشه دومی مثبت لطفا بگید 

عزیزم من تو تاپیکهای دیگه دیده بودم کسی که دومیم منفی بوده اما باردار بوده.....

به نظرم حتما تکرار کن.....

والا اسمش نمیدونم ولی ۵ تومنی هزینه شد،جنینام بلاستوسیت هستند  

پس احتمالا همونه.....

سلام انا جان

من فردا انتقال دارم بیمارستان بهمن با رزاقی

جنین 5روزه ست روز 18 پریودیم

احتمالا 3تا انتقال میدن

از یکشنبه هم امپول پروژسترون دارم میزنم

روزی 2تا استردایول و 3تااسترومارین و 2تا پردنیزولون.

اینوفولیک و امگا3 میخورم البته خودم دی هم مصرف کردم

قصد دارم بعد انتقالم به شهرم که 4ساعت راهه برگردم 

دکترم گفت مانعی نداره برگردی شهرت

امشب هم باید ی شیاف دیازپام استفاده کنم

دوس دارم این دفعه با دست پر برگردم

بعد انتقال بنظرتون استراحت چجوری داشته باشم؟

خودم دوس دارم مثل روزهای دیگه ام باشه ی کم مراعات بیشتر بکنم

از خوابیدن زیاد و استراحت مطلق بیزارم.

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
عزیزم ماکزیمم تایم غربال اول ۱۳ هفته ۶ روزه دیرتر نمیتونی..... اگه میبینی نمیرسی بده امروز اگه باشن ...

آز سه ماهه همون تیرویید و اچ آی وی و قند و ویتامین دی و این چیزاست؟

من یدونه دکتر برام نوشت هفته ۹ انجام دادم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ