2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم بستگی به درجه سردیت داره..... من از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداری فقط گرمی خوردم..... ...

بنظر خودم خیلی سرد نیستم.

تا حدودی که خودم میدونم رعایت میکنم.مثلا ماست و دوغ رو همراه نعنا میخورم.برنجمو شوید یا زیره میریزم.حتی خیارم باید روش نعنا یا زیره باشه نه بخاطر این گرمی سردی کلا اونجوری دوست دارم.

مرغ و ماهیم حتما با ادویه میپزم.

تو چاییم یا هل یا گل سرخ  و دارچین دارم همیشه.

از اونورم خرما آجیل و شیره انگور و عسل و کلم.. اینجور چیزام مصرف دارم.

نمیشه گفت خیلی تخصصی اما تا جایی که میدونم رعایت میکنم. میوه هایی که گفتی بیشترشون مورد علاقه خودمه.

در مورد دوران پریودی حموم رعایت نمیکردم قبلا اما الان مدت طولانی که رعایت میکنم.

آب سردم که کلا دوست ندارم.. همیشه آب ولرم.روزی ۷ هشت لیوانو میخورم.آب خیلی دوست دارم😁

جوراب پشمی نه اما پاپوش همیشه تو خونه دارم.همسرم یه کمربند پشمی داره گاهی کش میرم ازش.😄

فقط با این نشستن تو پریودی نمیتونم کنار بیام😑😑😑 حتی آب گرمم مشکلی داره؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خانوم های عزیزم یه سوال

درسته که میگن بعد از انتقال بدنتون رو کش ندید. اگه آره ، دلیلش چیه؟ چیکار میشه کرد که حس کش دادن کم شه؟ ممنون میشم اگه نظرتو ن و بگین.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون آزمایشات و سونو غربالگری ک ماما مینویسه با دکتر فرق داره؟ اگه فرق نداره همسرم بره بده ب ماما ...

الان یادم اومد فکر کنم ماما نوشته بود برا من.....

میدونی چرا؟

چون ماما پشت نسخه رو مهر میزنه یادمه چون مهر داشت من گفتم ویتامین دی رو آزمایشگاه اضافه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من از تست استفاده نکردم اطلاعات طبعهای مختلف رو خوندم هر کدوم با من بیشتر وجه اشتراک داشت اونو ...

منم خوندم ویژگی طبع ها رو.. همین سوداوی بیشتر باهم جور بود.در واقع تو بخور نخور هاش اعتدال برقرار بود.

حالا همسر من ک میگه آدم بدن خودشو بهتر میشناسه.. چیزی خوردی بهت نساخت بدون یا باید  استفاده اش نکنی یا با مصلحش بخوری...

میگه خودم اوستاترم😄😄🤗😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوب چایی هم طبعش سرده..... هم خوب خوب نیست بهتره کمش کنی.....

چایی که توش دارچین و هل باشه از سردیش کم نمیکنه..؟

کمترش میکنم پس.

انا جون از،سقط میترسم . کمر درد و درد زیر دل برای اوایل بارداری طبیعی هست یا نه؟ این دارو که میگید ب ...

والا من دردهارو همچنان داشتم....

حتی تو این بارداریمم.....

حس میکردم انگاری استخونای ناحیه شرمگاهی دارن خورد میشن.....

ایزوپرین برا کم کردن این دردا و انقباضاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظر خودم خیلی سرد نیستم. تا حدودی که خودم میدونم رعایت میکنم.مثلا ماست و دوغ رو همراه نعنا میخورم. ...

والا من با آب گرم میشستم قبلا همچنان مشکل داشتم.....

از وقتی قطع کردم بهتر شدم.....

چاییم سعی کن کم کنی.....

فقط برا سردیش نیست....

لااقل خیلی کمرنگش کن.....

من حتی همسرمم مجبور شد کمش کنه.....

آنا جان اولی قلبش تشکیل نشد و کورتاژ کردم،دومی هم یه هفته بعد مثبت شدن سقط شد خودبخود،آزمایشای ایمنی ...

گلی جون 

دکتر بهت گفت دلیل سقطمشکل آندومتر هست؟

چون آندومتر بستر جنین هست دیگه

خانوم های عزیزم یه سوال درسته که میگن بعد از انتقال بدنتون رو کش ندید. اگه آره ، دلیلش چیه؟ چیکار م ...

خوب چطور میتونی وقتی حسشو داری کش ندی.....

والا بعضیا میگن نشونه مشکلیه دقیق نمیدونم اما فکر کنم یه بار یکی گفت دکترش گفته میتونه به مشکل انعقادی مربوط باشه دقیق نمیدونم.....

منم خوندم ویژگی طبع ها رو.. همین سوداوی بیشتر باهم جور بود.در واقع تو بخور نخور هاش اعتدال برقرار بو ...

دقیقا.....

برا اینه همیشه تاکید میکنم تقلید ممنوع.....

چون ممکنه چیزی برا یکی خوب باشه برا دیگری بد حالا به هر دلیلی.....

کاریوتایپ چی هر دو تون دادین؟ دی اف آی چی همسرت انجام داده؟

نه آنا جان ندادیم اینا رو، گرید جنینام A هست،الان درگیر آندومترم، ممکنه سقط به خاطر ضعف آندومتر باشه؟هر دوباری که انتقال دادم آندومترم 8بود 

نه آنا جان ندادیم اینا رو، گرید جنینام A هست،الان درگیر آندومترم، ممکنه سقط به خاطر ضعف آندومتر باشه ...

ممکنه به خاطر آندومترم باشه....

اما اینکه گرید آ باشه دلیل نمیشه کاریوتایپ بدون مشکل باشه چون دیدم دوستان با جنینای گرید آ و بلاست مشکل کرومزومی داشتن.....

اما خوب احتمالا دی اف آی مشکل نداره.....

ممکنه به خاطر آندومترم باشه.... اما اینکه گرید آ باشه دلیل نمیشه کاریوتایپ بدون مشکل باشه چون دیدم ...

عزیزم سلام منم دوست دارم تو جمعتون باشم اگه اجازه بدین.لطفا درخواست دوستیمو قبول کن.سپاس

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه