2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048310 بازدید | 684650 پست
حالا شمام از دکترت سوال کن دوستانم شماها که مامان شدین تا کی باید به تزریق پروژسترون ادامه بدیم؟

عزیزم حداقل تا هفته ده دوازده در خدمت پروژسترونا هستیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه خسته شدم،هر ماه با امید میرم جلو ولی بعدش با چشم اشک بار باید منتظر ماه بعد باشم،آصف جاه میگفت ر ...

عزیزم من اطلاع خاصی در رابطه با تغذیه ندارم ،از دوستانی که در این سایت تجربیاتشون رو گفتند گوجه فرنگی و لوبیاسبز در این زمینه برای بعضیها کارساز بوده

آنا جون من هم طبعم سرده هم رحمم.. البته اینم بگم که عاااشق خرمام خیلی میخورم.آجیلم همین طور.. ادویه ...

عزیزم بستگی به درجه سردیت داره.....

من از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداری فقط گرمی خوردم.....

تنها سردی که خوردم ماهی و مرغ بود که اونارم با ادویه جات گرم میکردم....

ماه سوم بارداریم به مرور حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره دیگه از اون به بعد ترکیبی خوردم.....

طبع میوه هارم از سایت طبایع دات آی آر قسمت خواص چک میکردم.....

میوه فقط انگور، موز، سیب، طالبی، خربزه، انار شیرین،...... خوردم چون بیشترش خورد له فصل زمستون و پاییز اینارو بیشتر خوردم.....

تو هم چک کن هر چی که مناسبته فقط بخور بعضا که مناسب نیست نوشته مصلحاتش چیه!!!!!

در مورد پریودی خوب شرایطش خیلی سخته اما میارزه رعایت کنی.....

کلا موقع پری حموم ممنوع....

شستشو موقع دستشویی ممنوع.....

من فقط خودمو پاک میکردم و چون نمیتونستم حموم برم تند تند لباسامو عوض میکردم و نهایتش موهامو تو روشویی میشستم....

آب سرد کلا قطع کردم حتی آب ولرم میخوردم.....

بعد حموم و نز دیکی بلافاصله آب نمیخوردم.....

بلافاصله بعد نز دیکی خودمو نمیشستم.....

شلوار و جوراب و شال کمر پشم استفاده کردم.....

حتی قشنگ یادمه شالمو ماه سوم بارداری بعد برگشتن از غربالگری باز کردم چون دیگه حس گرمی میکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     البته رفتم اون سایت گفت مزاج  فعلی شما خشک است. از لحاظ گرمی و سردی م ...

والا من از تست استفاده نکردم اطلاعات طبعهای مختلف رو خوندم هر کدوم با من بیشتر وجه اشتراک داشت اونو انتخاب کردم اما برا اطمینان دکتر طب سنتیم رفتم همون شد.....

طبعم بین سرد و خشک و سرد و مرطوب نوسان داشت.....

خوب اول سرد و مرطوب بود خشکی زیاد خوردم برعکس شد.....

بعدها اعتدال بین تر و خشک رو رعایت کردم حل شد.....

چایی بده؟؟؟ من خیلی چایی میخورم.. البته مشکل آندو نداشتم ها.. این همه سونو رفتم دکترم چیزی نگفت.. ...

عزیزم خوب چایی هم طبعش سرده.....

هم خوب خوب نیست بهتره کمش کنی.....

عزیزم وقتی به چایی اشاره می کنی کم بخوریم به خاطر مشکل آندو یعنی قهوه ضرر داره؟

بله عزیزم کلا کافئین رو باید کم کرد حتی برا باردار شدنم توصیه میشه کم کنیم.....

تا ۶ رفت من حتی ۳تا امپول دیفرلین به فاصله ۲۸ روز زدم  ولی الان میگم معجزه خدا بوده چون اگه او ...

اینم یکی از حکمتهای خدا!!!!!!

ممنون که جواب دادی عزیزم، آخه هیستروسکوپی چرا؟ آصف جاه به من گفت باید خیلی امتحان کنی و داروها رو با ...

عزیزم ۸ تا استرا دو میل میخوری؟؟؟

قربونت برم آب زیاد بخوریا!!!!!!

تحرکم داشته باشه.....

لااقل آسپرینی چیزی داده؟

اخه الان که جنین فریز دارم باز لازمه که بگم همسرم این ازمایش رو بده؟؟

نه برا فریز انجام ندین.....