2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام انا جان.خوبی عزیزم؟ انا جون مشکل اندومتر تو سونوی داخلی انجام مشخص میشه یا فقط با ازمایش؟ یکی ...

وای دختر اگه اندومتریوز داری با روغن اصلآ رحم تخمدان ماساژ نده چون من اون ماهی که ماساژ دادم جدای از دردای زیاد که پیدا کردم دکتر بهم گفت رشد اندومتریوزت نسبت به ماه های قبل دوبرابر شده اخه یهو از ۸ سانت شده بود ۱۰ سانت در عرض ۲۸ روز

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

@تورک_آنا     البته رفتم اون سایت گفت مزاج  فعلی شما خشک است.

از لحاظ گرمی و سردی معتدل

درجه خشکی سه از ۴

مزاج  شما غلبه سوداوی حاد دارد

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من فردا روز دوم پری هستم ودوباره میخوام برم تو سیکل انتقال جنین فریز   دفعه قبل با روزی ...

من این ماه با خوردن اب زیاد،روزی نیم ساعت پیاده روی،خوردن هر روز یک قاشق عسل طبیعی،چای خوردنم کم کردم فقط روزی یه استکان خیلی کم رنگ،هر روز یه قاشق شیره انگور خونگی ضخامت رحمم دیروز که رفتم دکتر گفت عالی شده اخه ماه های قبل خوب بود ولی دوسه ماه بود ۴ شده بود با دارو هم زیاد فرقی نمیکرد ولی این ماه اصلا دارو نخوردم فقط چیزایی که گفتم رو خوردم دکتر دیروز گفت عالی شده 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
آتریسا جون امیدوارم تموم این روزا مثل باد از جلوت رد شه و معجزه خدا بزودی شامل حالت بشه خواهری.از دس ...

مامان ثمین عزیز و دوست داشتنی واقعاا ازتون ممنونم که به یادم هستید و دیگه دعای مامانااا هم که گیراااتره😄😄.. به به دوباره مبارکههه💜💜💜💜...اصلا این بارداری اینقدر دلچسبه که هر لحظه یادم میاد فقط میگم خدایا شکرت که فرشته کوچولو رو بالاخره سپردی دست مامان و باباش و انشاا... که 9ماه عالی و پر از آرامشی داشته باشید..به امید روزهای خوب

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من این ماه با خوردن اب زیاد،روزی نیم ساعت پیاده روی،خوردن هر روز یک قاشق عسل طبیعی،چای خوردنم کم کرد ...

چایی بده؟؟؟

من خیلی چایی میخورم..

البته مشکل آندو نداشتم ها.. این همه سونو رفتم دکترم چیزی نگفت.. و انتقال قبلیمم با استرادیول رسید ب سایز مناسب.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
حالا شمام از دکترت سوال کن دوستانم شماها که مامان شدین تا کی باید به تزریق پروژسترون ادامه بدیم؟

بعضی دکترا فقط به امپولش اعتقاد دارن انگار!

من تا روز انتقال داشتم همون چند روز پدرم درومد کبود شدم لامصب چقدم درد داره😫

ولی روز انتقال دکترمون گفت به انتخاب خودتونه شیاف یا امپول

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
پس چراشكمم كارنميكنه

کاری که دکتر من گفت انجام بده و من واقعآ بعد یک هفته واسم اب روی اتش بود 

چند روز صبح به صبح ناشتا خاکشیر دم کن مثل چایی  بخورش بعدظهر هم همینطور ولی حتمآ دم کن و بخور چون خاکشیر دم نکرده خودش یبوست میاره

جالبه چند روز پیش این دستور رو تو کتاب طب امام رضا هم دیدم

گلي جان يكي از بچه ها تو همين تايپيك گفته روزي چهار پنج تا گوجه فرنگي خوردن در روز ميتونه كمك كنه

عزیزم چند روزه دارم میخورم،نمیدونم چرا اینجوری شدم، کلافه شدم دیگه،الان آرزومه انتقال بدم

چایی بده؟؟؟ من خیلی چایی میخورم.. البته مشکل آندو نداشتم ها.. این همه سونو رفتم دکترم چیزی نگفت.. ...

من هم هیچ وقت مشکل اندو نداشتم تو این یک سال نیم فقط دو سه ماه پیش این مشکل پیدا کردم 

سعی کن چایی کم بخوری اونم خیلی خیلی کم رنگ ولی بیشتر فکر کنم عسل طبیعی و شیره انگور طبیعی کمکم کرد

من این ماه با خوردن اب زیاد،روزی نیم ساعت پیاده روی،خوردن هر روز یک قاشق عسل طبیعی،چای خوردنم کم کرد ...

دوست عزیز یعنی با دارو آندومترتون از 4بالاتر نمیرفت؟ بدون دارو آندومترتون چند شد؟

من هم هیچ وقت مشکل اندو نداشتم تو این یک سال نیم فقط دو سه ماه پیش این مشکل پیدا کردم  سعی کن ...

عزیزم وقتی به چایی اشاره می کنی کم بخوریم به خاطر مشکل آندو

یعنی قهوه ضرر داره؟

دوست عزیز یعنی با دارو آندومترتون از 4بالاتر نمیرفت؟ بدون دارو آندومترتون چند شد؟

تا ۶ رفت من حتی ۳تا امپول دیفرلین به فاصله ۲۸ روز زدم 

ولی الان میگم معجزه خدا بوده چون اگه اون ماه هم اندومترم خوب بود و میرفتم انتقال به مشکل برمیخوردم اخه ماه بعدش فهمیدم اندومتریوزم رو حالبم اثر گذاشته و کلیه و حالب رو بسته که دکتر کلیم فوری نامه داد که کیست رو عمل کنن چون اگه باردار بشم رحم بزرگتر میشه و ممکنه کلیه از کار بیفته یا بچه سقط بشه یا تو دوران بارداری مجبور به عمل بشم

عزیزم وقتی به چایی اشاره می کنی کم بخوریم به خاطر مشکل آندو یعنی قهوه ضرر داره؟

نمیدونم چون من از قهوه کلآ سردرد شدید میگیرم پنج سالی هست اصلآ نخوردم از آناجون سوال کن تجربه بیشتری داره گلم

دیفرلین برا چی زدین؟ من که الان برای آندومترم منتظر معجزه هستم

دیفرلین زدم که بعد از اون پریود نشم اخه با هر بار پریود کیست اندومتریوزم بزرگتر میشد دکتر گفت دیفرلین بزن هم کیستت رشد نکنه هم ضخامت اندومتریو بیاد بالا که همینطورم شد ضخامت زیاد شد ولی دکتر ارولوژی گفت خطر داره واسه کلیم بارداری الان یک ماهه لاپرا و هیسترو کردم 

دیروز رفتم دکتر گفت همه چی خوبه واسه انتقال ولی خودم به سفارش اناجون و بقیه دوستان گفتم اول ازمایش ایمنی و انعقادی بنویسه بعدم این ماه که دیگه کیست ندارم اول دارو بهم بده اگه این ماه طبیعی باروار نشدم ماه بعد برم واسه انتقال دیگه توکل به خدا