2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جان.خوبی عزیزم؟ انا جون مشکل اندومتر تو سونوی داخلی انجام مشخص میشه یا فقط با ازمایش؟ یکی ...

عزیزم والا ضخامت با سونو مشخص میشه.....

در مورد رحم سردم والا من ترجیحا با اصلاح تغذیه درمانش کردم.....

قبلنا روغن سیاه دونه میزدم اوایل شروع درمان اما دیگه تغذیه رو جدی گرفتم با اون چند موردی که موقع پری و..... رعایت میکردم.....

خوب گرمی زیاده و قاعده آورا میتونن آندومتریوز رو تشدید کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا ضخامت با سونو مشخص میشه..... در مورد رحم سردم والا من ترجیحا با اصلاح تغذیه درمانش کردم. ...

پس اگر باسونو مشخص میشه تاحالا بهم گفته بودن.

خداروشکر که مشکلی نیست خیالم راحت شد.

خودمم الان 2دوره هست گرمی میخورم و شستشو رو رعایت میکنم و....

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم والا ضخامت با سونو مشخص میشه..... در مورد رحم سردم والا من ترجیحا با اصلاح تغذیه درمانش کردم. ...

سلام انا جونم . من بعد از پانکچرم از روز ۱۶ تا ۲۶ پریودم استرادیول و پروژسترون خوردم ک میخواستم روز ۲۶ قطع کنم ک پریود بشم ک استرادیول رو روز ۲۶ قطع کردم ولی چون قرار بود بریم مشهد حرم امام رضا دیگه پروژسترون تا امروز ک ۲۸ پریودم هستش ادامه دادم و میخوام تا ی س چار روز دیگه ادامه بدم چون میخوام پری نباشم موقع زیارت امام رضا . سوالم اینه ک اشکال نداره پروژسترون رو ادامه بدم ؟ و بعدم تا اینکه پروژسترون میخورم پریود نمیشم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای من یه لقمه غذا میخورم اینقدر حالت تهوع میگیرم کوفتم میشه اصلا قبلا تهوع نداشتم این دفعه خیلی ...

شما میدونیم تزریق آمپول پروژسترون نا کی ادامه داره و آیا میشه به جای آمپول شیاف پروژسترون بذاریم یا نه؟؟؟؟

سلام خواهری مرسی که به فکرمی بله فردا باید آز بدم و نگران.نمیدونم خدا اینبار دیگه برام چه سرنوشتی نو ...

ثمین عزیزم انگار خودم مامان شدم، خدا رو شکر که مثبت شدی، ان شاء الله به سلامتی بغلش(ون) کنی، ان قدر خوشحالم که تو جسم خودم جا نمی شم

مبارکت باشه عزیزم 💃💃💃💃💃🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

آنا جون من هم طبعم سرده هم رحمم..

البته اینم بگم که عاااشق خرمام خیلی میخورم.آجیلم همین طور.. ادویه هم استفاده میکنم تو غذاهام.. 

دیگه چیا میشه خورد..

مثلا میوه ها چیا گرمین؟بیشترین میوه که میخورم موزه.

البته اینو میدونم که باز نباید خیلی گرمی بخورم اعتدال باشه.

موارد تو پریودی چیه؟؟

شستشو که دوستمون گفت منظور با ژلی چیزی حتما شستشو بدم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنونم خواهری که به فکرم بودی و فدای نفسهات که برام صلوات میفرستادی الهی بزودی قسمت خودتون

فدات گلم ان شاالله به زودی قسمت همه منتظرا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘