2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
دوستان امروز خیلی روز خوبی بود 3 تا از دوستامون مامان شدن        

سلام،مرمر جان تایپیکارو خوندم،ظاهراً شما هم مشکل آندومتر داشتید،الان مشکلتون حل شده؟ آندومتر من به دارو جواب نمیده،حداکثر تا 5بالا میره و الان چند تا از سیکلام به خاطر نازکی آندومتر کنسل شده،پیش آصف جاه رفتم این ماه،گفت باید اینقدر امتحان کنی تا نتیجه بگیری، ممنون میشم که تجربیاتتو در اختیارم بزاری و راهنماییم کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

مامان باران جان خيلي خيلي تبريك 

ان شاءالله ب سلامتي بغلش كني 

و اين شادي قسمت تمام دوستان منتظر وخودم بشه الهي آمين 

💃🏻💃🏻

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

الهي شكرررررر 

ان شاءالله ان شاءالله دردونه ت رو سالم و صالح بغل كني 

چ روز خوبي بوده سه تا مامان 

خيلي تبريك به همه 

چقدر اين لحظات خوبه 

خدايا شكرت 😍💖

عزيزم از روز چند بيبي نشون داد ؟؟

سلام.برای من از روز هفت یه هاله خیلی کمرنگ انداخت فقط خودم میدیدم تا روز یازده قابل رویت برای همگان شد.الان عکسشو می ذارم ببینید چه روندی طی کرده.البته شاید تو عکس اون هاله های اول را شما نبینید ولی خودم با چشم دل میدیدم

سلام،مرمر جان تایپیکارو خوندم،ظاهراً شما هم مشکل آندومتر داشتید،الان مشکلتون حل شده؟ آندومتر من به د ...

گلی جون

بله آندومتر من تا 6.5 بالا اومده بود برای انتقال سری پیش،فقط تعجبم از اینه که چرا برام انتقال دادن ویه بسته 4 تایی از جنینهام هدر رفت.

ولی این سری با داروهای تحریک تخمدان قبل از پانکچر تا 7.5 -  8 هم بالا اومده بود.

قراره قبل از انتقال با دکتر آصف جاه هیستروسکوپی بشم باید با ایشون هم مشورت کنم ببینم چه راهکاری رو پیشنهاد می ده

عزیزم آندومتریوزتم فکر کنم مجبوری با بحث انعقادی با هم پیگیری کنی...... مثلا یادمه من که ویزان میخو ...

مرسی از راهنمایی ها و حضورتون که همیشه باعث دلگرمیه...

آنا جان من دیگه هم باید پیگیر اندومتریوز باشم هم بابت مشکل انعقادی هم بابت ریه...تازه الان چند روزه حس میکنم درد مقعد و تخمدان چپ زیادی دارم...نمیدونم بخدا...

واااای دیگه کلا همینطوری از فکر بچه دار شدن فارغ شدم😊😊

اصلا الان نمیدونم کدوم یکیو پیگیر باشم خیلی موقعیت سختیه...از طرفی دیگه توان ندارم حتی 10 دقیقه وقتم رو بگذرونم تو مطب این دکتر و اون یکی.. 

تازه باید پیگیر بیماری کولیت همسرم هم باشم. ..خداروشکر با دارو تا حدودی  تحت کنترله ...به شرطی که استرس نباشه که اونهم با این شرایط....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جون تا جایی که میدونم آمبولی ریه، لختگی خون تو یکی از شریان های ریه است که نمیذاره خون به ریه بر ...

لی لا جان عزیزم ممنون از توضیحات...خیلی عالی بود....امروز نوبت دارم ببینم تشخیص اولیه چی هست؟؟حتما درباره مشکل انعقادی بیشتر تاکید میکنم...اما با این مطلبی که فرستادید بیشتر به عفونت و یا ویروسی شدن ریه شک کردم..حالا فعلا برم ببینم چه کنم با این میتینگ جدید...انشاا...که شما همیشه سلامت باشید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..