2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام به روی ماهت خانم جون به لب شدیم بس از صبح منتظر موندیم واااااااای خدا میدونه چقدر خوشحال شدم مب ...

شرمندتونم خواهری به بزرگیتون ببخشید منو .ممنونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان من فردا روز دوم پری هستم ودوباره میخوام برم تو سیکل انتقال جنین فریز   دفعه قبل با روزی چهارتا استرادیول ضخامت اندومترم به ۸ رسید و انتقال دادن که البته نگرفت و منفی شدم. اینبار همسری با شرط اینکه استرادیول نخورم قبول کرده برم برای انتقال. توروخدا اگه کسی راه غیر دارویی برای افزایش اندومتر میدونه بهم بگه. من هیچوقت مشکل نازک بودن اندومتر نداشتم نمیدونم چرا اینطوری شد!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمايش دادم، خوبه مثل اينكه تو ازمايش، البته من قرص هم ميخورم خيلي كم من كم كاري تيروييد داشتم كه د ...

عزیزم منظورم بعد بتای + بود!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هوررررا ثمین جون تبریک میگم خدا رو شکر 🌺🌺🌺

مرسی ارمغان گلم خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من فردا روز دوم پری هستم ودوباره میخوام برم تو سیکل انتقال جنین فریز   دفعه قبل با روزی ...

منم برای بار اول روزی 4 تا استرومارین میخوردم که نسد و منفی شد ولی برای بار دوم دکترم بصورت طبیعی اقدام کرد یعنی مث زمان پانچکر دو تا آمپول hcg زدم بعد از 6 روز انتقال انجام دادم از روز انتقال هم پروژسترونها شروع شد روزی 2 تا 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
خدا رو شكر ثمين جون، انشالله به ٩ماه ختم ميشه، خدا شاهده امروز رو فقط به خاطر تو ميومدم به تاپيك سر ...

ممنونم سوگلی جون امیدوارم صحیح و سالم دردونتو بغل بگیری

یه مشکلی دارم. 2 بار تمام سعی و تلاشمون رو کردیم که آزمایش اس پرم بدیم ولی نمیشه. کا ند وم شیت هم اس ...

سحر جان درخواست دوستي منو قبول كن تا تو خصوصي واست پيغام بذارم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مى تونم كنسرو اناناس بخورم ؟ من امشب سيب زمينى سرخ كرده با پنير پيتزا خوردم از بيرون نه ،خونگى ...

نوش جونت اما سعی کن هی هوس نکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااى ثمين جوون نمى دونى چه قدر خوشحا شدم

ممنونم الهی خوشحالیمون مستدام باشه

سلام ثمین جون مادرشدنت مبارک باشه😍😍

ممنونم خواهری

ممنونم خواهر امیدوارم اینبار استرس و ناراحتی ازمون دور باشه

خیلی خوشحالم مامان ثمین 

عین خواهر بزرگترمیمونی برام عزیزم 

مراقب خودت و نی نیا باش 

برای منم دعا کن جنینای تپل مپل تشکیل بشه برام 😙😙😙😙🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
الهی صدهزارمرتبه شکر....صلوات برا منم یادت نره خیلی خوشحال شدم برات خواهری منم فردا پانکچر دارم دع ...

الهی فردا بهترین تخمکها رو ازت بکشن و کلی جنین عالی تحویلمون بدن 

امان از فشار مالي كه بيخيالمون نميشه، ان شاءالله تن خودت و نيني و عزيزات سلامت باشه ، مامانتم سلامتي ...

ان شاءالله . تکون ها هم یه روز زیاده در حدی که انگار میخواد شکمم پاره کنه.ولی فرداش خیلی آروم تر میشه. یه دو روز آرومه.یه روز بیشتر.خلاصه منم همین که بعد از غذا خوردن حرکت کنه دیگه کاریش ندارم😆😆😆😆.

حرکت نی نی شما چطوره؟

خدا رو شكر امروز سه تا مامان گل داشتيم

ثمين جان تبريك ❤️❤️❤️

مامان باران تبريك❤️❤️❤️

رعد و برق تبريك❤️❤️❤️

انشاالله ني ني هاتون رو ٩ماه ديگه به سلامتي و دل خوش بغل كنين🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️