2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
ثمین بتات چند شد؟😍

آز تیتر نبود خخخخخخخ.یعنی تا این حد خجسته ام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=66636538]بچه ها من فردا پانکچر دارم.از ساعت هشت امشب هم چیزی نخوردم گفتن نخورم تا فردا واسه عمل...حالا یعنی آ ...[/QUOTE]

اره عزيزم 

دكتر من گفت تا ساعت ١٢شب

هر چى دكترت گفته عملى كن 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااییییی ثمین جون مبااااارکه.....نمیدونی چقدر خوشحاااالم....مبارکه و مبارکه👏👏👏

ممنونم خواهرییی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هوراااا بالاخره رسیدم 😍 الهی شکرررر الهی شکرررر😍 مبارکت باشه عزیزم😘😘

مرسی صبا جون واقعا هم الهی شکر

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

ای جووووووونم💚💟💚💟💚 مبارکت باشه مهربونم مامانم عزیزم ...

نوش جونت باشه.. ۹ماه رویایی رو برات آرزو میکنم 🌷🌷😗😗😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم معمولا اینطوره اما به نظرم یه آز تیروئید حتما بده.... منم اوایل خیلی این حالتم شدید بود همش د ...

ازمايش دادم، خوبه مثل اينكه تو ازمايش، البته من قرص هم ميخورم

خيلي كم من كم كاري تيروييد داشتم كه دكترم گفت يك روز در ميون نصف قرص بخورم كه بعد يه مدت خوب شد اونم ولي اينبار از چند ماه پيش دكترم گفت باز شروع كن

تبریک میگم بهت عزیزم،من زیاد نمیام ولی خیلی تو فکرت بودم واست صلوات میفرستادم انشاالله بسلامت بدنیا ...

ممنونم خواهری که به فکرم بودی و فدای نفسهات که برام صلوات میفرستادی الهی بزودی قسمت خودتون

عزیز دلم مبارک باشه انشالله بارداری خوبی سپری کنی و وروجک هاتوبه سلامتی بغل کنی،باورت نمیشه از خوشحا ...

ممنونم خواهری الهی بزودی ی تیکر واقعی بزنی برامووون و شادمون کنی

سلام عزیزم.ممنون از احوال پرسیت گلم. من هم بد نیستم خداراشکر.به غیر از بیماری سخت مادرم و فشار مالی ...

امان از فشار مالي كه بيخيالمون نميشه، ان شاءالله تن خودت و نيني و عزيزات سلامت باشه ، مامانتم سلامتيشونو به دست بيارن زودتر

منم هفته ٣٠/٣١ برم سونو ببينم چه خبره

تكوناي نيني چطوره ؟

وااااااای ثمین جان بیا بغلم بوووووووس خدا رو هزارمرتبه شکر..نمیدونم چقد برات خوشحالم...چقد خوبه دیش ...

فدات بشم عزیزم من سر قولم هستم الوعده وفا .از امشب هر شب 1تسبیح صلوات برات میفرستم الهی بزودی شادمون کنی

وای یعنی نفس عمیق کشیدمااااااااااااا...... داشتم جون به لب میشدم...... خدایاااااااااا شکرتتتتتتتتت ...

مرسی خواهر قشنگم .ممنون بابت دعات.آنا جونم الهی خدا بچه هاتو برات صحیح و سالم حفظ کنه

دوست من این شربته  واقعا معجزه کرد واینکه میتونی از دکتر داروخونه هم بپرسی که برات خوبه یا نه

منم این شربت رو داشتم بعد انتقال.فک کنم مشکلی نداره😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
[QUOTE= 66614305 ]سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .[/QUOTE] خداروشكر ...

مرسی خواهری ممنونم

تبریک میگم بهت مامان ثمین.واقعا خوشحال شدم برات.نتیجه ی زحماتتو دیدی.خدایا شکرت

ممنون خواهری خداروشکر