2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
[QUOTE= 66626662 ]فقط میتوووووووونم بگگم خووووش به حالت که دو تابعیتی هستی چرا پس نمیری؟ ما که فقط م ...

عزیزم ایشالله مامانت شفا پیدا کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا من میخوام از رو تقویم بارداری دعاهارو بخونم حالا زده 4 هفته و 2 روز این یعنی من الان 4 هفتم یا ...

یعنی تو هفته پنج هستی و ۴ رو تموم کردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماماناى عزيز حالا جدا از ويار و چيزاى ديگه شماها هم مثل من بى حوصله شدين؟من اصلا حوصله شونه زدن ...

ی کمی از اکتیوی قبلم کم شده ولی حمام و شونه کردن انجام میدم ...موی سپیدام از بغل زده بیرون اون ناراحنم کرده😏

بچه ها من فردا پانکچر دارم.از ساعت هشت امشب هم چیزی نخوردم گفتن نخورم تا فردا واسه عمل...حالا یعنی آب هم نخورم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دوستان  از کسایی که آزمایش سی دی مارکر ها رو دادن می شه یه نمونه از جواب آزمایش رو اینجا بذاری ...

عزیزم برا من الان دم دست نیست.....

چطور مگه؟

این کیک تقدیمت که واقعیشم بفرستم وای آنا جون خیلی خوشحالم خیلی سرم شلوغه نمیتونم پیامها رو ه ...

فدات عزیزم......

خوشمزه بود خیلی.....

ابن کیک خوردن داره.....

ان شاالله منم خیلی استرس ان تی و انومالی رو دارم از الان  

استرس نداره وروجکاتون کیفشون کوکه!!!!!

منم ۳۱ باید برم برای آز. ولی هیچ لکه بینی ندارم. و از این بابت نگرانم

عزیزم همه که لک نداشتن.....

دوستان يك سوال! من خييلي گشنم ميشه😐همش دارم ميخورم، حالت تهوع هم دارم😂😂😂😂يعني فقط زماني حالم خو ...

عزیزم معمولا اینطوره اما به نظرم یه آز تیروئید حتما بده....

منم اوایل خیلی این حالتم شدید بود همش در حال خوردن بودم و آز دادم تی اس هاشم بالا رفته بود.....

صبا یعنی من تو ۱۲ هفته هستم؟

بر اساس تیکرت ۱۱ رو تموم کردی داری ۱۲ رو میشمری....

اما هنوز ۱۲ت تموم نشده.....

واقعا آنا جان  شوهر ما رفته بود به ماما گفته بود ك خانمم تو سايت خونده ك حتما بايد آزمايش هاي ...

دقیقا بهشون برمیخوره....

[QUOTE=66632788]چه علایمی داری عزیزم؟[/QUOTE]

عزيزم من درد پرى را دارم وكمردرد اما درجه كم 

خواب الودگى و زياد خوابيدن  

بعضى وقتى حالت تهوع

بى حالى بعضى وقتها 

حتى هوس غذاهم مى كنم 🤗

فقط لكه بينى ندارم 🤔اون هم مى گن طبيعى 

انشالله كه علائم فقط نباشه و بى نتيجه 

اين هفته كه همه خوش خبر بودند اميدوارم خوش شانسى و انرژى خوب اين هفته ادامه دار هفته هاى  بعد باشه 🙏🤗

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
واااااااای خدامنو بکشهههههههههه

خدا نکنه عزیزم......

فکر کردی به این راحتی خلاصی؟

تا اون وروجکات از گیس و گوشت و سر و کلت آویزون نشن و زله نکننت از این خبرا نیست.....

تازه بعدشم باید جور بچه هاشونو بکشی.....