2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
دقیقا منم همینجوریم...تا وقتی دارم میخورم حالم خوبه همچین ک خوردنم تموم میشه دهنم ترش میکنه و حالت ت ...

اما من برعکسس🙄 موقع خوردن انقد غر و ناله میزنم که نگووو😫 پایین نمیره که هیچی از گلوم

وزنم کم کردم یه کیلو :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من یه بار یه سوتی دادم...... انقدر دعوام کرد میرین سایتهای مزخرف چرت و پرت میخونین میایین پدر ...

واقعا آنا جان 

شوهر ما رفته بود به ماما گفته بود ك خانمم تو سايت خونده ك حتما بايد آزمايش هاي ايمني و انعقادي رو انجام داد

بهش برخورده بوده گفته بود اگه دكتر بفهمم خيلي ناراحت ميشن و اينكه اگه اونجا ميدونن خوب برين براي درمان همووووونجاا 😑

سونو ۱۴ مرداد ده هفته و ۵ روز زد برام

خب پس دوازده هفته ت تموم شده

سونو ان تی برات کی نوشت

پایان هفته ۱۲ باید انجام بدیا

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
+شدم خواهری الهی شکر ببخش منتظر موندی 

وااااای ثمین جونم الهی هزار مرتبه شکرت خدایا ممنونیم بخاطر شادی آجیامون چقد خوشحال شدم برات عزیزم انشالله ک شادیت مستدام باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

تازه من ( ببخشيد) شكمم هم سخت كار ميكنه😐😂😂يعني اصلا يه وضعي😅😅

خدا رو شكر كه حداقل طبيعيه😅😅من از قبل انتقالم وزن كم كرده بودم الانم هي بين ٧١ و ٧٢ بالا پايين ميشم

نانیما جان شما که آندومتریوزتون رو عمل کردی؟ کدوم بیمارستان؟ هزینش چقدر شد؟ ممکنه به من هم بگی؟

عزيزم من تقريبا ٤ سال پيش عمل كردم بيمارستان فرمانيه دكترم الهام اكبرى بود با دكتر شروين كه اونموقع دكتر شروين ديگه عمل نمى كرد.حدودا ٨ تومن شد ولى خيلى راضى بودم كوچيكترن مشكلى بعد از عمل برام پيش نيومد.