2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
ببین برای من لحظه ایه ادامه دار نیست..خودت حس میکنی ک لگنت داره باز میشه و فشار میاره ب دو طرف بدنت ...

برا منم لحظه ایه

دیشب وقت خواب سمت چپم شد امروز خوب بودم ظهر یهو دیدم هردو سمتمه باز خوب شد الانم گاهی خیلی ریز تیر میکشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم دمیترون هم خوردم ب6 هم خوردم هیچکدوم تاثیری روم نداشتن. انشاالله که نتیجه غربالگری برای هممون ...

ان شاالله

منم خیلی استرس ان تی و انومالی رو دارم از الان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون بیا دیگه فدات.بگو در چه حالی؟

+شدم خواهری الهی شکر ببخش منتظر موندی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تبریک و خوشحالی و آرزوی سلامتی واسه دوستان که بتاشون مثبت شده... آناجان من ۱۸ ام انتقال دادم ۳۱ام ب ...

منم ۳۱ باید برم برای آز. ولی هیچ لکه بینی ندارم. و از این بابت نگرانم

+شدم خواهری الهی شکر ببخش منتظر موندی 

الهی صدهزارمرتبه شکر....صلوات برا منم یادت نره

خیلی خوشحال شدم برات خواهری

منم فردا پانکچر دارم دعا کن برام عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

دوستان يك سوال! من خييلي گشنم ميشه😐همش دارم ميخورم، حالت تهوع هم دارم😂😂😂😂يعني فقط زماني حالم خوبه كه دارم ميخورم🙊😂😂😂 يعني انگار اسيد معدم تا غذا از گلوم ميره پايين باز ترشح ميكنه و دلم درد ميگيره😐اين موضوع طبيعيه ؟!🤔

دوستان يك سوال! من خييلي گشنم ميشه😐همش دارم ميخورم، حالت تهوع هم دارم😂😂😂😂يعني فقط زماني حالم خو ...

واییی

منم وقتی گشنم میشه اعصابم بهم میریزه چون بزور باید چیزی بخورم😐

یه دوستی میگفت توی بارداری حتی اگه شاخ هم دراوردی تعجب نکن مقطعیه و طبیعیه😂😂😂

من دلمو خوش کردم به این جمله قصار😂😂

دوستان يك سوال! من خييلي گشنم ميشه😐همش دارم ميخورم، حالت تهوع هم دارم😂😂😂😂يعني فقط زماني حالم خو ...

دقیقا منم همینجوریم...تا وقتی دارم میخورم حالم خوبه همچین ک خوردنم تموم میشه دهنم ترش میکنه و حالت تهوع میگیرم

عزيزم منم اولاش همينجوري بودم، خيييلي گرسنه ميشدم با اينكه تهوع نداشتم ولي از گرسنگي حالت تهوع بدي ميگرفتم، خيالت راحت