2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
منم آندو متريوز داشتم خيلى پيشرفته بود عمل كردم .دقيقا همين علايم رو بعد از عمل داشتم خيلى دردناك بو ...

نانیما جان شما که آندومتریوزتون رو عمل کردی؟ کدوم بیمارستان؟ هزینش چقدر شد؟ ممکنه به من هم بگی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلی ۸۸۴ 🙋‍ عزیزم سلام...بیا بگو نینیت چیه؟ دخمله پسمله😍

سلام عزیزم.ممنون که به یادم بودی.

تبریک میگم به مامانای جدید مخصوصا مامان ثمین عزیز که همیشه براش از ته دل دعا کردم و پیگیرش بودم.انشاالله همتون بارداری خوب و راحتی رو پشت سر بذارین و نی نی هاتون و صحیح و سالم بغل کنین.

والا بهار جون من خیلی حال خوبی ندارم راستش تا ظهر بهترم که اون موقع سرکار هستم واز ظهر به بعد تهوع میاد سراغم که تا شب بدتر و بدتر میشه.از لحاظ روحی هم انگار یه مقدار تحت تاثیر بارداری قرار گرفتم و زیاد روبه راه نیستم.

جنسیت نی نی هم هنوز مشخص نیست هفته دیگه سونو غربالگری دارم که ممکنه جنسیت رو بگه.البته من چون یه دختر دارم اون دوست داره که نی نی دختر باشه.حالا هرچی خدا بخواد.فقط امیدوارم همه مامانا بچه هاشون رو صحیح و سالم در آغوش بگیرن.

سلام عزیزم.ممنون که به یادم بودی. تبریک میگم به مامانای جدید مخصوصا مامان ثمین عزیز که همیشه براش ا ...

منم ب احتمال زیاد هفته دیگه غربالگری داشته باشم...برای حالت تهوعت دمیترون بخور..منم حالت تهوع دارم ک با دمیترون خوب میشم...دمیترون داروی مجازه بارداریه ب دکترت بگو و بخور چرا زجر میکشی و خودتو اذیت میکنی

توام یه چند روز دیگه خبرشو میدی مطمئنم

مامان باران جون شما چه جوری دلت میومد همش بی بی چک بزاری ؟ من چند روز عقب انداختم میترسم بی بی بزارم 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
منم ب احتمال زیاد هفته دیگه غربالگری داشته باشم...برای حالت تهوعت دمیترون بخور..منم حالت تهوع دارم ک ...

عزیزم دمیترون هم خوردم ب6 هم خوردم هیچکدوم تاثیری روم نداشتن.

انشاالله که نتیجه غربالگری برای هممون خوب باشه

مامان باران جون شما چه جوری دلت میومد همش بی بی چک بزاری ؟ من چند روز عقب انداختم میترسم بی بی بزارم ...

به راحتی  

تازه یه موقع هایی 2تا میزاشتم

بعد به یه کشفی رسیدم با ادرار اول صبح که میزدم چون شیاف شب قبلش داشتم میرفت تو ظرف ادرار بی بی کمرنگ میشد 

ولی 2 ساعت بعدش که میزدم قشنگ پررنگ بود

ثمبن جون پس کجایی؟؟؟ روز خوبی شروع کردیم بیا روزمونو شیرنترشم کن..... منتظریما..... شیرینی خامه ا ...

این کیک تقدیمت که واقعیشم بفرستم وای آنا جون خیلی خوشحالم خیلی سرم شلوغه نمیتونم پیامها رو هم نخونممممم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

مبارکه خواهرییییی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....