2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048343 بازدید | 684650 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ که این آزمایش گرفتن آقایون پروسه ایه. بیچاره ها تقصیری هم ندارن. همسر من که اسم آزمایش میومد میخو ...

من که توی همین آزمایش اولیش موندم. یعنی روزی که می خوان پانکچر کنن .همسرمون هم باید بیاد دوباره نمونه بده؟ وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی 

من که توی همین آزمایش اولیش موندم. یعنی روزی که می خوان پانکچر کنن .همسرمون هم باید بیاد دوباره نمون ...

آره دیگه عزیزم. تخمک تنها که بارور نمیشه. روز پانکچر آقایون هم باید اسپرم بدن. برای لقاح

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آناجون یه سوال

اگه خانومی که خودش مشکلی نداره و مشکل از همسرش بوده آی وی اف کنه و مثبت بشه ... بعدش دیگه مثل هر زن عادی باردار میتونه بره دکتر زنانی که می خواد برای زایمان انتخاب کنه ؟

[QUOTE=66626662]فقط میتوووووووونم بگگم خووووش به حالت که دو تابعیتی هستی چرا پس نمیری؟ ما که فقط منتظریم همسرم مدر ...[/QUOTE]

من عيد امدم ايران خانواده ام را ببينم با همسرم اشنا شدم به خاطر من امد يك مدتى نتونست مخصوصا انگليس اب و هواش 

و خوب اينجا درمانگاه داره اما اونجا مجبور بود در بيمارستان كار كنه براى متخصص كوكان يكم سخته 

اما در اينده در برنامه مون هست انشالله عزيزم با بچه هامون  🙏👼

اما هيجا ايران نميشه مادرم اينجاست به عشق مادرم اينجام پاركينسون داره 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

خداااايااااا شكررررررت 😭😭😭😭😭😭 

يعني تاپيكو باز كردم ديدم ٢٠ صفحه رفته جلو ترسيدم بستمش، با ترس و لرز خودمو به آخر رسوندم، خدارو هزاررررر مرتبه شكر به خاطر خبراي خوب امروز، مباركتون باشه دوستاي گلم ان شااااءالله به زودي و روزانه اينجا مامان خوشحال داشته باشيم و از خدا ميخوام همه نينيا سالم و سرحال و به موقع بيان بغل مامان باباهاشون، تبريك ميگم 

خدا كنه لاله جونم بياد من خيالم راحت بشه خيلي تو فكرشم

بهارجون از دیروز پهلوهام درد میکنه گاهی تیر میکشه😐 اول سمت چپم بود دیروز الان سمت راستمم هست یا ...

ببین برای من لحظه ایه ادامه دار نیست..خودت حس میکنی ک لگنت داره باز میشه و فشار میاره ب دو طرف بدنت جنین هم داره رشد میکنه رحم بزرگتر میشه...نگران نباش اگه دیدی ادامه  داره ب دکترت بگو

عزیزم مبارکت باشه. اصلا و ابدا به قبل فکر نکن . این یک شروع جدیده.فقططططط به اتفاقهای خوب فکر کن

ستاره جون خوبي ؟ چه خبرا ؟ اوضاع چطوره؟ شما كي ميري واسه سونوي وزن به سلامتي ؟

آقا من میخوام از رو تقویم بارداری دعاهارو بخونم حالا زده 4 هفته و 2 روز این یعنی من الان 4 هفتم یا ...

فک کنم یعنی تو ۵ هفته ای 

۴ هفته تمامو دوروز هستی

یعنی داری هفته ۵ رو پر میکنی

خداجونم شکرت