2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست

[QUOTE=66624113]عزیزم ایشالله پنجشنبه مونم پر شادی خواهد بود..... هر روزمون پر شادی باشه ایشالله.....[/QUOTE ان شالله خدا دهنتون بشنوه من خودم خیلی امیداورم حالا ببینیم خدا چی میخواد هرچی خیرو صلاحه همون بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چراشكمم كارنميكنه

منم مادرم همیشه یبوست میگیره دکتر بهش شربت ملین داده نمیدونم تو بارداری خوبه یا نه 

ولی میتونی الان که وارد سیکل نشدی استفاده کنی تا اذیت نشی 

عکسشو اگه تو نت پیدا کردم میفرستم 

خداجونم شکرت       

یه مشکلی دارم. 2 بار تمام سعی و تلاشمون رو کردیم که آزمایش اس پرم بدیم ولی نمیشه. کا ند وم شیت هم استفاده کردیم ولی نشد. نمی دونم چیکار باید بکنم. ظرف نمونه گیری هم از آزمایشگاه گرفتم. بیچاره ها گفتن تا ساعت 11 صبح هم میتونی بیاری. ولی تلاش ها نتیجه نداره. کسی می تونه راهنمائیم کنه. آخه گفتن نباید نزدیکی انجان بشه. روغن، ژل و ... نباید استفاده کنم. 

ببین من واقعا دوستش دارم خیلی به سوادش ایمان دارم مخصوصا که الان خیلی وقته بیمار جدید نمیگیره  ...

آره خیلی شلوغ نیست دیگه. راست میگی باسواده واقعا. خدا کنه منم اینبار نتیجه بگیرم، واقعا سنم برای تاخیر بیشتر جوابگو نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE= 66623755 ]خدا اون بالا بلاتکلیف مونده..... یکی لک مبخواد یکی نمیخواد..... یکی علایم میخواد ی ...

فقط میتوووووووونم بگگم خووووش به حالت که دو تابعیتی هستی

چرا پس نمیری؟

ما که فقط منتظریم همسرم مدرکشو بگیره

یه مشکلی دارم. 2 بار تمام سعی و تلاشمون رو کردیم که آزمایش اس پرم بدیم ولی نمیشه. کا ند وم شیت هم اس ...

آخ که این آزمایش گرفتن آقایون پروسه ایه. بیچاره ها تقصیری هم ندارن. همسر من که اسم آزمایش میومد میخواست گریه کنه. الانم یه ماهه هرروز میگه حالا منم باید همون روز پانکچر نمونه بدم؟ غصه اش شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم