2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048343 بازدید | 684650 پست
منم ٣٠ازمايش دارم  حالا من نگرانم چرا لكه ندارم!?  اما همه علائم را دارم

خدا اون بالا بلاتکلیف مونده.....

یکی لک مبخواد یکی نمیخواد.....

یکی علایم میخواد یکی نمیخواد.....

یکی تهوع میخواد یکی نمیخواد.....

خدا مونده به ساز کدوممون برقصه.....

خخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

خدا رو شكر ثمين جون، انشالله به ٩ماه ختم ميشه، خدا شاهده امروز رو فقط به خاطر تو ميومدم به تاپيك سر ميزدم، خيلي مراقب خودت باش، مامان شدن برازنده توست

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آنا-تورک جانم  جا داره از شما هم تشکر کنم و خدا رو شکر کنم برای داشتن دوستانی مثل شما ...🙏 ا ...

فدات عزیزم.....

اینجارو شماها نگه داشتین.....

شماها نبودین مطمئن باش خیلی وقت پیش چراغش خاموش میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=66623421]واقعن هیچ کی مدل من نبوده که بعد انتقال گاها ترشح قهوه ای ببینه.....مخصوصا بعد استفاده شیاف واژینال. ...[/QUOTE]

من الان روزى ٣تا شياف واژينال البته گفته خوراكى مصرف كن 😐

خوب بعد اضافه شدن كم شده يا همان اندازه هست 

باز بهشون تماس بگير بگو جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خدا اون بالا بلاتکلیف مونده..... یکی لک مبخواد یکی نمیخواد..... یکی علایم میخواد یکی نمیخواد..... ...

آخه آناجان سری پیش اگه یادتون باشه همینجور لکه بینی داشتم...واسه همین دلم میخاد دوستانی که مثل من بودن و مثبت شدن بهم قوت قلب بدن😔

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
واقعن هیچ کی مدل من نبوده که بعد انتقال گاها ترشح قهوه ای ببینه.....مخصوصا بعد استفاده شیاف واژینال. ...

عزیزم گفتم که بودن و + هم شدن.....

حضور ذهن ندارم اسم بیارم اما میدونم بودن.....

پس به خودت استرس نده!!!!!

من پنجشنبه آز دارم هیچ علائمی ندارم فقط از دیروز کمرم درد میکنه

عزیزم ایشالله پنجشنبه مونم پر شادی خواهد بود.....

هر روزمون پر شادی باشه ایشالله.....

ممنون آنای عزیزم😘😘

عزیزم شرایط دو بارو با هم مقایسه نکن.....

قرار نیست همون اتفاق دوباره بیفته.....

ایشالله این دفعه بهترینا منتظرته.....

[QUOTE=66623803]من پنجشنبه آز دارم هیچ علائمی ندارم فقط از دیروز کمرم درد میکنه[/QUOTE]

خوب اين هم يكى از علائم هست قرار نيست همه علائم را داشته باشيم جونم 🙈

انشالله كه مامانى 

پس پنج شنبه منتظر خبر خوب هستيم عزيزم 🙏👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻