2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
آنا جون تا جایی که میدونم آمبولی ریه، لختگی خون تو یکی از شریان های ریه است که نمیذاره خون به ریه بر ...

پس ایشالله حدسم درست نبوده با توضیحت خیالم راحتتر شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

خدایا شکرت ...

مامان شدنت مبارک باشه ثمین جان💙

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خوبی من فردا تخمک کشی دارم ولی دیشب که امپول اویترل زدم شدیدا درد دارم خیلی تخمکهام چرا؟

سلام عزیزم ببخشید. تخمک کشی توی روز خاصی انجام میشه؟ یعنی می خوام بدونم فردا روز چندم سیکلت می شه ؟

امروز روز خوبی بود 

سه تا مامان

آرزو میکنم هر روز این تایپنگ پر باشه از خبرهای خوب 

(الهی آمین)🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مامان خوشگلا براتون دعا میکنم که بارداری راحت و خوبی رو بگذرونید انقدر خوش بگذره بهتون که سالی یه بار بخوایید مامان بشید😉😂💜💛💚

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزم ببخشید. تخمک کشی توی روز خاصی انجام میشه؟ یعنی می خوام بدونم فردا روز چندم سیکلت می شه ؟

عزیزم مطمئنا باید فولیکولا به حدی برسن که زمان پانکچر تعیین بشه.....

۳۶ ساعت قبل عملم باید هاش سی جی یا سایر مشابهاتش تجویز بشه برا آزادسازی تخمکها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خدایا هزاران بار شکرت خدایا دل هممون رو شاد کردی

به خدا دارم با گریه تایپ میکنم ثمین جون نمیدونی چقدر خوشحال شدم هر روز میام پست ها رو به نیت جواب مثبتت میخونم. مبارکت باشه عزیزم فرشته ها مراقب خودت و نی نی هات باشن انشاالله

احتمالا سر اتاق دعواشون شده..... آشتی میکنن کاریت نباشه......

😄😄 اتاقشون از اول مشخص بود اخه فکنم کوچیک شده براشون

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

تبریک و خوشحالی و آرزوی سلامتی واسه دوستان که بتاشون مثبت شده...

آناجان من ۱۸ ام انتقال دادم ۳۱ام برم آز بتا؟

دکتر شیاف اضافه کرد و لک قهوه ای کمتر میبینم....دوستان کسی با لک قهوه ای واسش جواب اوکی بوده؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
تبریک و خوشحالی و آرزوی سلامتی واسه دوستان که بتاشون مثبت شده... آناجان من ۱۸ ام انتقال دادم ۳۱ام ب ...

منم ٣٠ازمايش دارم 

حالا من نگرانم چرا لكه ندارم!? 

اما همه علائم را دارم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

واای خداروشکر 

مامان ثمین 

تبریک فراوان انشالله نی نی یا نی نی های نازتو صحیح و سالم بغل بگیری گلم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت