2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048412 بازدید | 684655 پست
سلامت باشه. باید الان بگم ایشالا قسمت شما؟ یا نباید بگم؟    

قسمت من نه اما ایشالله قسمت بقیه دوستای منتظر تخمک و جنین و بتای تپل مپل و زایمان موفق.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی روز دوم پریود سونوگرافی واژینال می کنن یا شکمی؟

واژینال!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

دست جیغ سوت هورااااااااااااااااااااااااا مبارکه عزیزم به سلامتی و دل خوش. دختر میکشمت چرا اینقد دیر خبر دادی

خب به قول دوستمون شدین سه تفنگدار

مامان رعد و برق

مامان باران 

مامان ثمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهارجون از دیروز پهلوهام درد میکنه گاهی تیر میکشه😐 اول سمت چپم بود دیروز الان سمت راستمم هست یا ...

احتمالا سر اتاق دعواشون شده.....

آشتی میکنن کاریت نباشه......

نمى دونم  از همسرم پرسيدم گفت شايد واكنش منفى داشته  راستى اناجانم امپول انوكساپارين ام ...

عزیزم یادمه سر دخترم اسوه میزدم اما الان یادم نیست جزء بلک لیستم بود یا وایت لیست.....

خخخخخخخخ.....

عزیزم نه نمیگم همیشه قراره هورمون تراپی باعث مشکل بشه..... اگه حدسم درست باشه و هورمون تراپی مشکل ر ...

آره آنا جون دقیقا همینطور بود که گفتی. چون هم غلظت خون دارم هم سابقه خانوادگی

آنای عزیز و مهربون چقدر شرمنده میشم هربار که با دقت پیامها رو میخونید و صبورانه پاسخ میدید...خداوند ...

آتریسا جان من چون غلظت خون دارم همزمان با داروهای تحریک تخمدان دکتر بهم انوکسا 6000 داده یه روز در میون. کاش پیگیر بحث انعقادی بشی عزیزم

عزیزم اگه جزئیات بیشتری میتونی در اختیار آتریسا جون قرار بده ظاهرا تو ریه ش لخته خون دیده شده.....

اطلاعات من خوب در حد شنیده هاست....

ثمین جان نمیای خواهر؟؟؟ تخمک های نداشته ام بالغ شدن بالام جان😀 عزیزان من امروز پریود شد ...

منم مردم ازترس

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

عزیزم آمبولی ریه دقیقا چیه؟

فکر کنم گفتی سابقه شو دارین.....

این لخته خون که آتریسا جون دیده ربطی به این قضیه داره؟

من فقط بر اساس حدس و گمان یه چیزایی گفتم که بره دنبالشو بگیره.....

چون واقعا بیشتر از این نمیدونستم.....

وای دوستان امروز یه کاری بکنیم واسه تاپیک......

صدقه ای چیزی.....

دعایی چیزی......

ایشالله این شادی وصف ناپذیر امروزمون مستدام باشه......

عزیزم اگه جزئیات بیشتری میتونی در اختیار آتریسا جون قرار بده ظاهرا تو ریه ش لخته خون دیده شده..... ...

آنا جون تا جایی که میدونم آمبولی ریه، لختگی خون تو یکی از شریان های ریه است که نمیذاره خون به ریه برسه و برای همین خطرناکه.که وحشتناک هم درد داره، حداقل اینکه خواهرم با اینکه خیلی صبوره یادمه درد امونش رو بریده بود. اما لخته خون تو خود بافت ریه که منجر به خلط خونی میشه، میدونم به خاطر عفونته و یا ویروسی که ریه رو درگیر کرده و به بافت ریه صدمه زده. معمولا آنتی بیوتیک های قوی با دوز بالا تجویز میشه و اگه جواب نده معمولا ریه رو شستشو میدن. اطلاعاتم راستش در همین حد هست و ناقص

عزیزم آمبولی ریه دقیقا چیه؟ فکر کنم گفتی سابقه شو دارین..... این لخته خون که آتریسا جون دیده ربطی ...

هنگامی که یک لخته از جای خود کنده و در جریان خون حرکت می‌کند، به نام آمبولی خوانده می‌شود. آمبولی می‌تواند در مغز، ریه، قلب یا دیگر مناطق بچسبد و موجب مشکلات جدی شود. آمبولی می‌تواند در همه شریان‌های کوچک روی دهد، اما ریه‌ها به طور چشمگیری مستعد این آسیب هستند، زیرا همه خون موجود در بدن، در هر بار گردش خون، از ریه‌ها عبور می‌کند. رگ‌هایی که خون را به ریه می‌رسانند به مویرگ‌های بسیار ریزی تبدیل می‌شوند. این مویرگ‌ها در کنار کیسه‌های هوایی قرار می‌گیرند تا گاز کربنیک خون را به درون کیسه هوایی آزاد کرده و اکسیژن هوای درون کیسه هوایی را به خود جذب کنند. وقتی لخته‌ها به این مویرگ‌ها می‌رسند ، نمی‌توانند از آنها عبور کنند در نتیجه مسیر جریان خون را در مویرگ‌های ریوی مسدود می‌کنند.
اگر این انسداد کم و در بعضی مویرگ‌ها باشد، مشکل خاصی ایجاد نمی‌شود. بدن انسان بعد از مدتی با استفاده از بعضی مواد لخته‌ها را حل کرده و از بین می‌برد و بدین‌وسیله، مسیر جریان خون را دوباره باز می‌کند. اگر انسداد مویرگ‌های وریدی به علت لخته، زیاد و شدید باشد، نه‌تنها خون به اندازه کافی نمی‌تواند اکسیژن به خودش جذب کند، بلکه نمی‌تواند از ریه عبور کرده و به سایر نقاط بدن برسد. انسداد مسیر جریان خون به معنای مرگ است.

• کوتاهی ناگهانی نفس،
  • غش کردن،
  • درد قفسه سینه،
  • سرفه و گاهی همراه با خلط خونی،
  • تندی ضربان قلب،
  • تب خفیف قبل از بروز علائم فوق،
  • معمولا تورم و درد در اندام تحتانی.