2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

تبریک میگم بهت عزیزم،من زیاد نمیام ولی خیلی تو فکرت بودم واست صلوات میفرستادم انشاالله بسلامت بدنیا بیاد و بغلش کنی

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

عزیز دلم مبارک باشه انشالله بارداری خوبی سپری کنی و وروجک هاتوبه سلامتی بغل کنی،باورت نمیشه از خوشحالی اشک توی چشام جمع شده 

خدایا همه دوستان منتظر و مثه ثمین جون خوشحال کن

💞💞💞💞😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙏🙏🙏🙏🙏👼👼👼👼👼👏👏👏👏👏👏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنای عزیز و مهربون چقدر شرمنده میشم هربار که با دقت پیامها رو میخونید و صبورانه پاسخ میدید...خداوند ...

عزیزم نه نمیگم همیشه قراره هورمون تراپی باعث مشکل بشه.....

اگه حدسم درست باشه و هورمون تراپی مشکل رو تشدید کرده باشه خوب میتونی با کنترل غلظت خونت با دارو هورمونتراپیم داشته باشی......

مثلا لی لا جون الان همزمان با داروهای تحریک تخمدانش یه روز در میون انوکسان ۶۰۰۰ هم میزنه.....

چون سابقه آمبولی ریه رو اگه اشتباه نکنم داشتن ظاهرا تو خانواده....

یعنی اینطوری نیست دیگه درمان رو نتونی ادامه بدی.....

اما فعلا اولویتت سلامتیته پس شرایطت رو تثبیت کن.....

از سلامتیت مطمئن شو.....

یه فرصتی به خودت بده.....

بعد ببین چه برنامه ای داری.....

باز لی لا جون اومد شاید بهتر بتونه کمکت کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون حالتون خوبه؟ يه سوال اورژانسي داشتم،،، راستش قراره آز اس پرم بديم همون مؤلفه هايي كه گف ...

نه عزیزم کافیه....

دو سه روز باشه کافیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وااااااای ثمین جان بیا بغلم بوووووووس

خدا رو هزارمرتبه شکر..نمیدونم چقد برات خوشحالم...چقد خوبه دیشب هم به نیتت دعا توسل خوندم هم صدبار دعای مقاتل رو

ای جاااااان خدایا شکرت جوابم دادی

ثمین قرارمون یادت نره قرار شد جوابت مثبت شد برا منم صلوات بفرستی 

الهی کیف ادعوک وانا انا و کیف اقطع رجایی منک و انت انت

دعایی که معجزه میکنه

دعا کنید ما هم دلمون شاد بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

وای یعنی نفس عمیق کشیدمااااااااااااا......

داشتم جون به لب میشدم......

خدایاااااااااا شکرتتتتتتتتتت......

با تمام وجودم میگم خدایا شکرتتتتتتتت....

فقط خدا جونم انصافا دیگه صحیح و سالم بذار بغلش ما از ثمین خالی خسته شدیمممممممم.....

دیگه مامان ثمین میخواهیم از این به بعد......

ثمین بتات چند شد؟😍

بهارجون

از دیروز پهلوهام درد میکنه گاهی تیر میکشه😐

اول سمت چپم بود دیروز

الان سمت راستمم هست

یاد تو افتادم 

یعنی بخاطر نینی هاست دارن جا باز میکنن؟ یکم نگران شدم چون کمردرد هم دارم گفتم شاید عفونت کردم یا چیزی شده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خوب اون دوستیم که گفتی ۷-۸ تا تخمک داشته مطمئنا ۷-۸ تا تخمک نبودن فولیکول بودن شاید تخمکاسون زودتر آ ...

نمى دونم 

از همسرم پرسيدم گفت شايد واكنش منفى داشته 

راستى اناجانم امپول انوكساپارين ام برندش osve 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

خداروشکر بلاخره بعد از اینهمه سختی نتیجشو دیدی خدا هدیه ی این صبر زیادتو داد انشااله نی نی یا نی نی هات  سالم و صالح بغل میگیری واسه مامنتظرام دعاکن😍😍😚😚😚

امروز خیلی خوشحالم سه تا از دوستان مامان شدن خدا نصیب همه ی منتظرا بکنه😊

خدایا...شکرت😍
به روی چشم مامان مهربون...فدای اون گل پسر...حسابی هوای مامانشو داشت و یهوییی پرید تو دلش جوری که مام ...

عزیزم آندومتریوزتم فکر کنم مجبوری با بحث انعقادی با هم پیگیری کنی......

مثلا یادمه من که ویزان میخوردم دکترم میگفت باید آسپرینم بخوری کنارش اما خوب به من نمیساخت.....

اگه واقعا این شرایط الانت به بحث انعقادی ربط داره پس دو داروی سیف برا آندومتریوز و انعقادیت همزمان نیاز داری.....

نمیدونم حالا چی باشه بهتره.....

مثلا شاید ویزان با انوکسان....

یا به جای ویزان داروی دیگه.....

اما اگه حدسم درست باشه باید با مشاوره موازی این دو دارو رو که مناسبت باشه پیدا کنی.....

ثمین جان نمیای خواهر؟؟؟ تخمک های نداشته ام بالغ شدن بالام جان😀 عزیزان من امروز پریود شد ...

نه عزیزم روز انتقالت رو شرایطت تعیین میکنه....