2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
عوارضش چیه ؟من چون مشکل باروری ندارم بدونم اگه خیلی ریسک داره وارد نشم اصلا

عزیزم خوب مطمئنا کم نیست اما برا کسایی که طعم بچه رو نچیشدن و حسرتشو دارن قبول عوارض تا حدی قابل قبولتره......

وقتی یه استامینوفن ساده عوارض داره انتظار داری این همه آمپول و دارو نداشته باشه؟

اما خوب اینجا دوستان به امید مامان شدن جمعن پس بهتره از نکات مثبتش صحبت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

ای جانم😍😍😍😍هزار ماشالله به سه تفنگدار امروزمون🌹🌹🌹 خدا برات سلامت حفظش کنه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE= 66611297 ]عزیزم این دوستمون جنیناش تشکیل شدن یعنی جنین داره..... قضیش با این دوستی که گفتی ف ...

خوب اون دوستیم که گفتی ۷-۸ تا تخمک داشته مطمئنا ۷-۸ تا تخمک نبودن فولیکول بودن شاید تخمکاشون زودتر آزاد شدن نمیدونم والا.....

چون میگی پانکچر نکرده که معلوم بشه تخمکی توش هست یا نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نكنع زيونم لال منفي شده

اصلا فکر منفی نکنین.....

ثمین میاد حتما با خبر خوشم میاد.....

سری قبلم دیر خبر بارداریشو داد.....

سلام دوست جونا.اینم بی بی چک امروز.روز یازدهم انتقال.یه کم پررنگ تر شده و پانزده روز از هاش سی جی می ...

نظر نمیخواد که مبارکه خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

هوراااا بالاخره رسیدم 😍

الهی شکرررر الهی شکرررر😍

مبارکت باشه عزیزم😘😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنونم از پاسخگوییت عزیزم . منم لاپرا انجام دادم . یعنی شما هم موقع دفع درد داشتید ؟

من هم موقع دفع هم گاهی موقع راه رفتن درد داشتم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منم آندو متريوز داشتم خيلى پيشرفته بود عمل كردم .دقيقا همين علايم رو بعد از عمل داشتم خيلى دردناك بو ...

درسته من هنوز نمیتونم راه زیاد برم یا شلوار که میپوشم کش دکمه کمربند این چیزاش خیلی اذیتم میکنه 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

وای چه کیفی داد امروز سه تا خبر 

سه نفر مادر شدن

سه نفر یه معجزه تو دلشون اومد

خودم گریه م گرفته بخدا از خوشحالی

این روزارو برای همه تون ارزو میکنم😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ