2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048346 بازدید | 684651 پست
عزیزم برا ماها دیگه تقریبا این چیزا دیگه عادی شده.... ایشالله خیره..... جنینت بلاست بود؟

سلام اناجون حالتون خوبه؟

يه سوال اورژانسي داشتم،،، راستش قراره آز اس پرم بديم همون مؤلفه هايي كه گفتين يعني dfi و غيره،،، حالا ازمايشگاه گفته سه روز پس از تخليه،، حالا تماس گرفته به ما وقت داده و ميگه فعلا تا يه ماه فقط همون روز وقت هست كه براي ما ميشه دو روز و نيم بعد از تخليه،،، يعني حدوداً ١٠ ساعت كمتر از سه روز ميشه،،، ميخواستم بدونم اگر تو نتيجه تاثير ميزاره كنسل كنم بمونم برا ماه بعد ولي اگر مهم نيس بديم خلاص شيم

...
بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

عزیزم مبارکت باشه. ایشالا به سلامتی و به دل خوش نه ماه به دلت بچسبن. نگران نباش قرار نیست همیشه اتفاقای بد بیوفته عزیزم. شما هرروز بی بی چک میذاشتی دیگه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام به همه دوستای گلم.. دلم کلی براتون تنگ شده بود عززیزای دل... امیدوارم همگی حالتون خوب باش ...

سلام به همگی دوستان ممنونم به فکرمی.خداروشکر جواب آزمایشم + شد .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ندارم عزيزم والا جدي ميگي چكاركنم خب الان البته غذام اينه نميدونم چراشكمم كارنميكنه صبح ده تا دونه ...

یعنی تو خونت خیار جریان داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان هاي مهربون كه مثبت شدين مبارك باشه  رعدو برق جون و يه نفرم بود كه جوابش دوروز مونده مثبت ...

ان شاالله بسلامتي عزيزم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیز دلم فعلا به سلامتیت فکر کن..... یه مدتم تورو خدا با تمام وجودت درمانو ول کن..... نه لفظیا.... ...

به روی چشم مامان مهربون...فدای اون گل پسر...حسابی هوای مامانشو داشت و یهوییی پرید تو دلش جوری که مامانش اصلا نفهمید چی شد یهووو😚😍

بخدا آنا جون من کلا فازم عوض شد از بهمن 96 تا الان دیگه هیچ اقدامی نکردم جز همون ویزان برای کنترل اندو که اونم داستان شد...پس بخوام این قضیه رو رها کنم باید یه راهی داشته باشم که کنترل بشه..اما دیگه نمیدونم چکار کنم؟؟

به نظرتون اگه یک سال نخوام به این قضیه فکر نکنم و هیچ درمان کمکی نداشته باشم مثه ویزان و...اونوقت یهو اندومتریوز از یه جای دیگه سردربیاره چی؟؟؟واای که همیشه باید به فکرش باشم ولم نمیکنه این ماجراااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
باردارشدم روغن زيتون بريزم روي غذامشكلي داره ؟

والا من که میریختم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین جان نمیای خواهر؟؟؟

تخمک های نداشته ام بالغ شدن بالام جان😀

عزیزان

من امروز پریود شدم( مثلا!!! چون اصلا انگار نه انگار، نمیدونم واسه هیستروئه یا دیفرلین) و با این حساب۱۵ دوره ام میفته ۶ شهریور!!!!!! 😭اونروز عروسی دخترعمومه!!!!!! دکتر قبول میکنه چند روز دیرتر انتقال بده؟؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

هزاااراااان بار تبریک میگم بهت مامان ثمین گل گلاااب...وااای که حالم جاااا اومد با شنیدن این خبر....مطمئن بودم که خوش خبری...خداااارو شکر عزیز دلم...گوارااای وجودت آغاز مادرانگیت💜💜💜💜💜 در ضمن شیرینی من محفوظه هاااا اولین نفری بودم که تو تاپیک تبریک گفتم اوهوووم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

وااااااای هورااااااا خداروشکررررر خدایا شکرت خیلی خوشحاااااال شدم جییییییییییغ 😍😍🤩🤩😘😘💃💃💃💃💃❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏