2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست

[QUOTE=66609172]مرسی عزیزم بابت راهنمایی تون...اما خب من اینجا به آخر خط رسیدم با بهترین دکترها ویزیت شدم اما هر کدو ...[/QUOTE]

من از ١٨سالگى در انگليس زندگى كردم تا همين دوسال پيش عزيزم 

خواهر بزرگم هيستون امريكاست خواهر دومى سوئد براى هر كار درمانى بزرگمون ايران امديم 

من براى يك سونو ساده بايد يك ماه در نوبت قرار مى گرفتم اما اينجا در عرض نيم ساعت انجام مى شه 

براى بيمارستان ٤،٥ساعت انتظار در حالى كه اينجا يكساعت سرم وصل بهت 

اميدوارم هر جاى دنيا مى رى برات بهترين اتفاقات بيفته عزيزم 🙏😘 اما قبل از تولد فرزندت در انگليس اول سعى كن شهرونداى اونجا را بگيرى وگرنه حتى فرزند ات را اونجا به دنيا هم بيارى تعلق نمى گيره شهروندى 

من ايرانم الان فرزندانم اينجا چه أفغانستان به دنيا بياد باز هم شهروند انگليسى مى شه 

اين نكات هم در نظر بگير جونم براى اينده نى نى ات

باز هر كمكى خواستى من هستم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=66611297]عزیزم این دوستمون جنیناش تشکیل شدن یعنی جنین داره..... قضیش با این دوستی که گفتی فرق داره..... منظ ...[/QUOTE]

اره متوجه شدم انا جانم 

ياد اون خانم افتادم چرا تخمك هاش به يكى تبديل شد ؟

كاملا درست مى گى با وجود جنين هاش iui بى مورد هست 

بايد دوستمون علت اين تصميم دكترش را بپرسه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
مشکلم نمیدونم چی بود.هیچ وقت از تعیین ذخیره ندادم ولی دکتر میگفت ذخیرت کمه.نزدیک سه سال باردار نشدم. ...

عزیزم مبارک باشه الهی بچسبه به دلت تا اخرش کیف کنین باهم😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها من یه کاری میکنم خیلیییی دوسش دارم لواشک ترش ترش میندازم تو لیوان آب با نمک میزارم بمونه لو ...

یه جوری گفتی منم که لواشک دوس ندارم و الان از همه چی بیزارم دهنم اب افتاد😂😄😄😋

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

مبارکها باشههه😍😍😍 اخجون چقد خوش خبری😍

مامان هاي مهربون كه مثبت شدين مبارك باشه 

رعدو برق جون و  مامان باران جونم

مباركتون باشه ٩ماه به خوبي و خوشي بگذرونيد دوستان عزيزم

لطفا تواين لحظه هاي خوب و دوست داشتني ماروهم فراموش نكنيد

و منم دعا كنيد فكر كنم هفته ي بعداگه خدا بخواد انتقال دارم🌺

عزیزم ناراحت شدم اما نگران نباش مراقبت کنی حل میشه..... اینا واسه اینه بدونیم سلامتیمون واقعا اولین ...

آنای عزیز و مهربون چقدر شرمنده میشم هربار که با دقت پیامها رو میخونید و صبورانه پاسخ میدید...خداوند همیشه همراه شما و خانواده تون باشه..آمین

خب برداشتم از صحبتهای شما اینه که پیگیر بحث انعقادی بشم احتمالا بخاطر وجود لخته میگید درسته؟؟باشه حتما میگم میپرسم از متخصص ریه فردا نوبت دارم...

اما جدای از این بحث اصلا بوجود اومدن این مشکل میتونه بابت هورمون تراپی باشه؟؟؟ای وای پس دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم با این حساب حتی اگه یه زمانی تصمیم بگیرم...من موندم چرا اینقدر زود به ته خط رسیدم.......

به همسرم میگم حس میکنم دارم متلاشی میشم با این حساب...😆😆😆این بدن نازنین داره بد راهی رو پیش میره هاااا...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..