2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
اخه من شيرازم ميخوام بيام تهران ميرم هتل بخوان انتقال بدن اول بايد اونجا تقريبا يه هفته استراحت كنم ...

معمولا میگن ۳-۴ روز استراحت لازمه بعد میتونی برگردی.....

اما بتونی بیشترم بمونی بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من حالت عادي هم يبوستم  چكاركنم خوبم شه

بهتره از الان سعی کنی کنترلش کنی.....

با تغذیه درست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كل عمرم يبوست بودم😂😂فقط ميخوام بدونم چ اثري روجنين داره

عزیزم کم کاری تیروئید نداری؟

عزیزم این داروهای سیکل و پروژسترون و..... تشدیدش میکنه پس بهتره از الان کنترلش کنی چون هم خودت واقعا داغون میشی هم ببخشیدا خوب زور که بزنی ریسکم داره تا حدی.....

منم هدفم همینه. اما بهار جون میگن انگار زودتر انجام نمیده... حالا امروز زنگ میزنم به خانوم کیشانی ...

یه بهونه دیگه بیار.....

همون که گفتی دل درد داری و.....

نه خبری نیست🤔از کی تا حالا منتظرش اینجا نشستم با این حالم ده بار تا حالا گلاب ب روت اوق زدم🙈

منم تند تند دارم پستارو میخونم که ایشالله به خبر خوشگلش برسم.....

راستش خودمم موندم...بنطرتون هیسترو رو انجام بدم که حداقل بدونم دهانه رحمم برای چی بسته هست؟ارزش داره ...

هیسترو خوبه اما با هر کسی انجام نده از بابت دکترش مطمئن شو.....

[QUOTE=66609579]عزیزم یعنی چی با داشتن جنینات بری آی یو آی؟ ببخشیدا دکترا چی فکر میکنن یعنی این داروها نخود چی کشمش ...[/QUOTE]

يكى از خانمهاى كه در مركز بود هميجور شد با من سيكلش شروع شد كلى هزينه دارو كرد وقتى دكتر بهشون امپول گونال را داد به خاطر اينكه تخمك هاش سايزشون كوچيك بود بزرگ شه

دقيقا هفته بعد مى خواستيم پانكچر بشيم  

يك دفعه از اون ٧،٨تخمك فقط يكى مى مونه با كمال تعجب 🤔

دكترم هم بهشون مى گه با يك تخمك نمى شه اى وى اف كرد اى يؤ اى ات مى كنم 

خيلى ناراحت شدم براش 😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66609579 ]عزیزم یعنی چی با داشتن جنینات بری آی یو آی؟ ببخشیدا دکترا چی فکر میکنن یعنی این دا ...

عزیزم این دوستمون جنیناش تشکیل شدن یعنی جنین داره.....

قضیش با این دوستی که گفتی فرق داره.....

منظورم اینه خوب وقتی میتونه جنینارو انتقال بده چرا دوباره کلی دارو بگیره؟؟؟

اونم برا آی یو آی؟؟؟

اگه شرایط بارداریشو مهیا کرده خوب جنیناشو انتقال بده آی یو آی چرا؟؟؟

اگه شرایط انتقالم نداره خوب شرایطشو مهیا کنه!!!!!

ثمین جون توروخدا بیا دیگه!!!!!

من دلپیچه گرفتممممممم......

سحر جون منم 18مرداد که 21 پری بودم زولادکس که کارش عین همون امپول شماست رو زدم.درصورتی که نه عمل کرد ...

سلام عزیزم. من دیروز پریود شدم و امروز رفتم برای سونوگرافی ولی دکترم نبود قراره فردا دوباره برم. گویا اول می خوان ازم تخمک بگیرن بعد لاپاراسکوپی کنم. بعد دوباره انتقال جنین و ...

سلام عزیزم. من دیروز پریود شدم و امروز رفتم برای سونوگرافی ولی دکترم نبود قراره فردا دوباره برم. گوی ...

به سلامتی عزیزم.....

عزیزم کم کاری تیروئید نداری؟ عزیزم این داروهای سیکل و پروژسترون و..... تشدیدش میکنه پس بهتره از الا ...

ندارم عزيزم والا جدي ميگي چكاركنم خب الان

البته غذام اينه نميدونم چراشكمم كارنميكنه

صبح ده تا دونه زيتون +يك ليوان اب خيارسبز

بعدميان وعده صبح كاهو +خيارسبز

بعدناهارسه ليوان اب خيارسبز

عصرونه سه تاميوه

شامم مثه ناهار

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون